Gezonde leefstijl

1 op 1 doorbraakprogramma 

Voor jou. Als je klaar bent om je bullshit aan te kijken, door belemmeringen heen te breken en jouw potentie de vrije loop te laten. Rust in je kop. vertrouwen in jezelf en zin in je dag.

1 op 1 doorbraakprogramma

Voor jou. Als je klaar bent om je bullshit aan te kijken, door belemmeringen heen te breken en jouw potentie de vrije loop te laten. Rust in je kop, vertrouwen in jezelf en zin in je dag.

Ja, dat wil ik!
Gezonde leefstijl

Kijk je shit aan.

Eerst de reis naar binnen, voordat je kunt doorbreken. Ontdek je eigen bullshit-excuses, je angsten en belemmeringen en leer jezelf omarmen.

Denk krachtig.

Jouw doorbraak vindt plaats in je hoofd. Ontwikkel een ijzersterke mindset. Verhoog je veerkracht, leer omgaan met tegenslagen en denk in overvloed, vanuit een hoge frequentie in dankbaarheid, mildheid en zelfacceptatie. 

Leer leven.

Nee, niet volgens de verwachtingen van anderen of het leven van je buurvrouw. Leef jouw leven. Op jouw voorwaarden, vanuit jouw oneindige potentie.

Jij bent er klaar mee. En klaar voor.

Je hebt het leven nu een tijd zelf geprobeerd. Hier en daar wel wat coaching gehad. En een hoop zelfhulpboeken verslonden. Maar nog steeds voel je die eeuwige handrem op je leven. Nog steeds word je ingehaald door jouw belemmerende overtuigingen en bepalen externe omstandigheden jouw geluk.


Diep van binnen voel je een grootsheid, dat is niet normaal.

Ergens ben je tot veel meer in staat dan er nu bij je uitkomt. Jij weet dat. Je voelt dat. En dat frustreert.

Je komt maar niet over die angst heen. Wat als je faalt? Wat als het (weer) mislukt?

En wat zullen de mensen van me vinden? Je bent bang voor kritiek en bang voor afwijzing. 


Trouwens, wat als het wél lukt? Stiekem heb je net zoveel straalangst als faalangst. Ben je dat wel waard? Hoe erg verandert je leven dan en vinden mensen je dan nog wel leuk?


En dus leef je middelmatig. En dat voel je aan alles. 
Volgens de verwachtingen van anderen. Heen en weer geslingerd in je kop en je zou bijna verdrinken in de maalstroom van gedachten en kritische stemmetjes.


Je verlangt intens naar een leven op jouw voorwaarden. Waarbij je kunt doen waar je zin in hebt en gelukkig van wordt. Zonder dat knagende gevoel. Zonder twijfel. 

Met rust in je kop en zin in de dag.


Ondanks de angst.

Het is tijd voor een reset. En een gigantische doorbraak.

Het is tijd voor jou.

Ja,  dit dus!
 • Je bent helemaal klaar om door te breken, maar dit krijg je zelf (nog) niet voor elkaar.
 • Je voelt heel veel potentie in jezelf, dat je er maar moeilijk uit krijgt.
 • Je gelooft dat een persoonlijke doorbraak voor jou mogelijk is.
 • Je leven voelt alsof de handrem erop zit.
 • Je bent bereid vol vertrouwen te investeren in jezelf (zowel met geld als met tijd).
 • Regelmatig heb je last van belemmerende overtuigingen die je klein lijken te houden.
 • Je trekt je nog heel veel aan wat andere mensen vinden.
 • Je verlangt naar persoonlijke groei en doorbraak.
 • Je bent bereid om alles te geven.
 • Je leeft volgens de verwachtingen van anderen, maar bent daar helemaal klaar mee.
 • Mijn filosofie over mindset, bullshit en acceptatie resoneert bij jou. 
 • Je voelt aan alles dat ik jouw coach moet zijn.
vitaal ondernemen programma

"De coaching zorgde ervoor dat ik weer bij mijn hart kwam. Bij Rien is het gelukt mijn patronen te doorbreken."

Lisse van de Groep - schrijver, vertaler en hondengedragscoach

Alles zit al in jou.

Op de één of andere manier lopen we onszelf snel voorbij. We investeren in van alles, maar echt stilstaan bij wat we zelf nodig hebben en 'investeren in onszelf' bestempelen we vaak als egoïstisch, onnodig of zelfs geldverspilling.


Ik ben ervan overtuigd dat eerst helemaal voor jezelf gaan essentieel is om vervolgens helemaal voor een ander te kunnen gaan. Je kunt de mensen van wie je houdt pas echt alles geven wanneer je de beste versie van jezelf bent.In cirkeltjes blijven draaien, je belemmerende overtuigingen niet doorbreken, jezelf maar bullshit blijven vertellen en niet gaan voor wat je echt wilt, gaat jou niet het leven geven waar je van droomt. Je zult later terugkijken en spijt hebben dan je geen radicale stappen hebt ondernomen.


Dat heeft niets met egoïsme te maken, maar dat is een wijze en zelfs strategische investering. Je mag doorbreken.

En het leuke is, je bezit alles al wat nodig is voor deze doorbraak. Je word geen opgeklopte versie van jezelf waarbij je allerlei capriolen moet uithalen en een bepaald succes moet nastreven.

We gaan gewoon terug naar jou. En dat is meer dan genoeg.


Ik help jou weer de beste versie van jezelf te worden, zodat jij het leven kunt leiden op jouw voorwaarden. Met rust in je kop en zin in de dag.

Man, dit wil ik!


Wat krijg je in dit doorbraakprogramma?

Drie maanden 1 op 1 coaching

We werken drie maanden intensief samen. Jij en ik. Mijn exclusieve en onverdeelde aandacht, expertise en mindset.

Live kick-off

We starten het traject met een live ontmoeting van 1,5 uur. Bij mij thuis. We leren elkaar beter kennen, ik luister en leg samen met jou de vinger op de plek waar het zeer doet. Je gaat naar huis met een glimlach op je gezicht. Je bent niet stuk en klaar om door te breken in je eigen leven.

6 sessies á 45 minuten

Ik coach je 6 maal in een coachcall via ZOOM. Elke call duurt 45 minuten. Hier vindt de magie plaats, kom jij tot de inzichten die nodig zijn en leer ik je tools die je kunt inzetten om het leven op jouw voorwaarden te leven. Mijn coaching is bloedeerlijk, gelijkwaardig en gefundeerd in de positieve psychologie.

Afsluitend viergesprek

Aan het einde van dit traject kijken we terug op jouw ontwikkelingen, gaan we jouw doorbraken vieren en knallen we een deuk in het universum met onze dankbaarheid. We maken ook een concreet plan voor de toekomst.

Onbeperkt appen

Ik sta volledig tot jouw beschikking. Je mag me elk moment van de dag appen met jouw vragen, struggels, overwegingen of gewoon om een schop onder je kont vragen. Ik ben er voor je. Ik reageer binnen 24 uur, van maandag t/m donderdag.

BONUS: toegang tot de online training

Je krijgt gratis toegang tot mijn beste online training, de No Bullshit Zone. Nog meer tools om door te breken in jouw leven en op je eigen tijd lekker doorheen te gaan. 

Wat levert dit je op?

Wat wil je dat het je oplevert? In deze 1 op 1 coaching ontdek je dat jouw manier van denken jouw realiteit bepaalt. Dus nog een keer; wat wil je dat het je oplevert? Met grote verwachtingen instappen, levert grote resultaten op. Verder ontwikkel je een ijzersterke mindset en leer je leven vanuit een hoge frequentie van dankbaarheid en overvloed. Je creëert een leven op jouw voorwaarden, vanuit jouw potentie. Dwars door jouw belemmeringen heen en ondanks alle angsten. Je ontdekt en voelt de magie van mildheid en acceptatie naar jezelf en durft (weer) te leven vanuit jouw kernwaarden en mogelijkheden. Het leven is voor jou. 


Wanneer jij weer connectie maakt met de beste versie van jezelf (die zit er al), gaat alles in je leven stromen. Moeiteloos. Je relaties verdiepen, je werk verloopt makkelijker, je lichaam komt tot rust, je energie neemt toe en je krijgt een omgeving die heel graag in jouw nabijheid wilt zijn. Je ontwikkelt een aantrekkingskracht, die is ongekend.


Niet altijd makkelijk. Maar ongelooflijk bevrijdend.

'In any given moment, we have two options: to step forward into growth or step back into safety.' - Abraham Maslow

Gezonde leefstijl

"Ik sla aan op Rien's energie, positiviteit en humor. Zijn aanpak is niet alleen een theorie die goed werkt, maar  ook persoonlijk doorleefd. De eerlijkheid en kwetsbaarheid die hij daarin toont, maakt het super sterk en zorgt voor veiligheid om ook mijn eigen kwetsbaarheid te delen en zo tot de diepste kern te komen."

Marianne de Koning - Eigenaar van De Verbindingskamer

Ik weet hoe het is.

Ik weet hoe het is om je niet de beste versie van jezelf te voelen. Ik schoot voor mijn idee overal in tekort. Ik had een gebrek aan energie, voelde me schuldig naar alles en iedereen en leidde niet het leven dat ik graag wilde. Zeker vier jaar werkte ik op een plek waar ik niet meer gelukkig was.


Inmiddels heb ik rigoureuze keuzes gemaakt wat resulteerde in de ene doorbraak na de andere. Ik voel ik me krachtiger dan ooit, geniet ik van een positieve en krachtige mindset en heb ik een bloeiende onderneming waarin ik het beste van mezelf kan geven!


Hoe ik daar gekomen ben? Door een behoorlijke huwelijkscrisis, om te beginnen. Maar ook door mijzelf constant te blijven ontwikkelen, te investeren (met tijd én geld) in mijn mindset en leefstijl en door me niet langer te laten leiden door angst. Mijn zoektocht naar de beste versie van mezelf heeft ervoor gezorgd dat mijn huwelijk beter is dan ooit, ik een onderneming heb die in volle bloei staat (en een heerlijke omzet genereert) en me vrijer en krachtiger voel dan ooit.


Is dit jouw moment om ook weer de beste versie van jezelf te worden? Ik gun het je zo!

Ja, dit is het moment!

"Ik geef het beste van mezelf. Drie maanden lang."

Rien Tanghe

Dit programma is niet voor jou als je...

 • Persoonlijke ontwikkeling gedoe vindt en niet bereid bent te investeren.
 • Denkt dat ik de verantwoordelijkheid van jouw leven overneem, wanneer we starten met dit traject.
 • Je vaak in een slachtofferrol kruipt en dat prima vindt.
 • Je niet gelooft in jouw eigen potentieel.
 • Niet bereid bent all-in te gaan.
 • Niet tegen mijn eerlijkheid kunt.
 • Toch liever kiest voor veiligheid en het oude.
 • Liever kleinere bedragen wilt blijven investeren in de aanschaf van zelfhulpboeken en online cursussen.

Reviews van klanten

De coaching gaat zó diep, naast een heerlijk en nieuw eet- en beweegpatroon ben ik me bewust geworden van mijn mindset. Naast dit inzicht geeft Rien je de tools om hiermee aan de slag te gaan. Zo helpend!"


- Klazina Jongeling

"Na 4 vragen ging mijn masker al af. Rien prikt daar dwars doorheen. Maar hij geeft ook 

vertrouwen en echt nieuwe inzichten. Ik heb zoveel stappen gemaakt en ben gaan leren vertrouwen op het proces."

- Saskia van der Helm

"Rien is erg open minded waardoor ik me al snel open en kwetsbaar op durfde te stellen. Hij wist me met de juiste vragen tot inzichten te brengen, waardoor ik dichterbij mijn droom kwam." 


- Antoinet

"Werken met Rien betekent altijd groei, hij weet als coach heel goed wat hij doet. Hij weet op een prettige manier de kern aan te stippen en kan daar op doorpakken, zowel als coach als ondernemer. Als ondernemer is hij accuraat, professioneel en gaat altijd voor het beste. Zijn manier van denken is heel bevrijdend en duurzaam.

- Margreet Bronk

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Voor jou denk ik, anders was je nooit tot hier gekomen. Verder voor iedereen die klaar is met aanmodderen en voor een echte doorbraak wil gaan. Stuur even een mail naar info@rientanghe.nl of plan een match call in via het formulier hieronder om af te stemmen of dit programma bij je past.

Wat is de investering voor het ondernemersprogramma?
€3500 exclusief 21% BTW. Het mag ook in 3 termijnen worden betaald. Dan betaal je €25 ex BTW extra per termijn wat neerkomt op €1192 exclusief 21% BTW. 


Wanneer kan ik starten?

Op dit moment is het mogelijk al te starten in oktober 2021. In de match call kan ik je hier meer over vertellen.


Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.
Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat mis je dan? Bedenk eens hoe jouw leven in potentie toeneemt als jij weer de beste versie van jezelf aan het worden bent. Wat gaat dit betekenen voor jouw relaties, je huwelijk, je kinderen, je werk, je omgeving? Werkelijk iedereen gaat hier de vruchten van plukken. 
.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar rien@rientanghe.nl 


Wil je graag deelnemen aan het programma? Ik wil je graag van tevoren spreken om kennis te maken en af te stemmen of dit de juiste route voor je is. Ik ben niet de juiste coach voor iedereen. Als je tot hier bent gekomen, ben jij in ieder geval enthousiast en heb ik er alle vertrouwen in dat we samen verder gaan!


Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en we nemen binnen 24 contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit is dan een match-call.

Ik spreek je tijdens onze call!

arrow_drop_up arrow_drop_down