Hét ondernemersprogramma

Voor ondernemers die willen afwijken van de norm en geloven dat het allemaal nog lichter, vrijer en leuker kan. Zes maanden trekken we samen op en leer jij ondernemen vanuit je intuïtie en iets minder vanuit je hoofd.

Ja, hier ben ik klaar voor!

Hét ondernemersprogramma

Voor ondernemers die willen afwijken van de norm en geloven dat het allemaal nog lichter, vrijer en leuker kan. Zes maanden trekken we samen op en leer jij ondernemen vanuit je intuïtie en iets minder vanuit je hoofd.

Je bent gaan ondernemen omdat je impact wilt maken, je hart wilt volgen, plezier maken en geld verdienen. Zodat je het leven in vrijheid kunt leven, op jouw voorwaarden.


Maar dat hoofd van jou!
Serieus, waarom draait dat de hele dag overuren? Het ene moment ben je hartstikke in de gloria en het andere moment ben je minstens net zo onzeker. Doodvermoeiend. Je kunt opeens twijfelen aan alles en de volgende dag voelen alsof je de beste bent in jouw niche. Trouwens, moet je wel een niche hebben? Waarom maak je het eigenlijk zo ingewikkeld?

En waarom moet je eigenlijk zoveel? En van wie? Je wilt het stiekem helemaal op jouw manier doen, maar dat is ook vreselijk eng. En je hoofd probeert je ervan te overtuigen dat je beter kunt blijven zitten waar je zit. Vooral niet teveel risico's nemen.

Ergens diep van binnen voel jij dat er veel meer mogelijk is. Het leven kan veel lichter, vrijer en leuker. Jij wilt leven en ondernemen vanuit je hart. Vanuit je intuïtie.

Laat dat hoofd maar een beetje praten...

Is dat mogelijk? Yes it is. En daarom ben je hier.

Jij...

 •  bent (online) ondernemer (coach, trainer of adviseur).
 •  zet - ongeveer - tussen de 5 en 10k om per maand.
 •  voelt dat je stilstaat. Je  bedrijf loopt prima, maar er zit veel meer in.
 •  weer dat jouw onderneming niet harder groeit dan jij zelf doet.
 •  verlangt naar intuïtief leven én ondernemen.
 •  bent maar al te vaak een 'wandelend hoofd'.
 •  voelt een grootsheid in jou, maar vindt het nog lastig hier bij te komen.
 •  hebt nog regelmatig 'last' van belemmerende overtuigingen en bent daar wel een beetje klaar mee.
 •  kan best hard en streng zijn voor jezelf. Meer zelfliefde, mildheid en acceptie is welkom.
 •  houdt jezelf klein, door al die stemmetjes in je hoofd.
 •  wil grootse impact maken.
 •  bent er klaar jouw 'binnenwereld' grondig aan te pakken.
 •  zoekt naar duurzame transformatie en groei.
 •  verlangt naar persoonlijke ontwikkeling, meer omzet en vrijheid.
 •  kan wel wat meer energie in je leven ervaren
 •  bent niet alleen maar geïnteresseerd in strategie; je beseft dat jouw persoonlijke ontwikkeling het goud is voor het succes van jouw onderneming.

Reviews...

"Het programma van Rien is voor mij zo confronterend en helpend geweest. Ik heb mij sinds lange tijd niet zo krachtig en prettig gevoeld als nu. Ik raad dit iedereen aan. Wat is dit helpend voor mij!" Gerlof Bokma - eigenaar therapieraktijk

"Bij Rien is het gelukt mijn patronen te doorbreken." Lisse van de Groep - hondengedragscoach en schrijver

"Ik sla aan op Rien's energie, positiviteit en humor. Zijn aanpak is niet alleen een theorie die goed werkt, maar  ook persoonlijk doorleefd. De eerlijkheid en kwetsbaarheid die hij daarin toont, maakt het super sterk en zorgt voor veiligheid om ook mijn eigen kwetsbaarheid te delen en zo tot de diepste kern te komen." Marianne de Koning - sociaal ondernemer

"Na 4 vragen ging mijn masker al af. Rien prikt daar dwars doorheen. Maar hij geeft ook 

vertrouwen en echt nieuwe inzichten. Ik heb zoveel stappen gemaakt en ben gaan leren vertrouwen op het proces." - Saskia van der Helm

Hoe zou het zijn als je minder macht geeft aan wat je allemaal denkt? Als je je niet elk moment van de dag laat afleiden door die eindeloze maalstroom aan gedachten? 

Dat leuke hoofd van jou produceert namelijk de hele dag door allerlei willekeurige gedachten gebaseerd op herinneringen, patronen, ervaringen en angsten. En met nadruk, dat gebeurt willekeurig. Daar heb jij nauwelijks invloed op. Toch neem je alles wat je denkt bloedserieus. En daardoor voel je je het ene moment fantastisch en het andere moment... 'minder fantastisch.' Omdat je alles gelooft wat je denkt.

Je zit lekker te scrollen op Instagram en komt de ene na de andere succesvolle ondernemer tegen. Voordat je het weet voel jij jezelf mislukt en onzeker. Omdat je gedachten jou dit wijsmaken en jij erin meegaat. De volgende dag scroll je weer, blijven de gedachten uit en voel jij je prima. Hoe dan?

Wat zou er gebeuren als je al dat denken wat minder serieus neemt? Wat als je leert om meer te luisteren naar je lichaam, naar je intuïtie (je hart & onderbuik) en dat denken van jou maar een beetje laat fladderen?

Je zou dat ene idee direct gaan uitwerken, omdat het goed voelt. De gedachte 'kan ik dit wel?' popt op, maar laat je weer lekker gaan. Jij bent niet wat je denkt. Dat idee van jou gaat er gewoon komen. En sneller dan je denkt. Sterker nog; zonder al teveel denken.


Je zou meer zichtbaar durven zijn op Instagram, LinkedIn en Facebook. Je weet dat jouw hoofd je eruit wil praten, maar daar geef jij niet langer al te veel aandacht aan. Je gaat meer zichtbaar zijn. Omdat dit is wat je graag wilt. Op jouw manier.


Je zou veel meer rust ervaren, omdat die eindeloze maalstroom aan gedachten lekker aan jouw neus voorbij gaat. Je komt veel makkelijker bij gevoelens als dankbaarheid, vreugde en plezier omdat je niet meer zo heen en weer geslingerd wordt. Je bent besluitvaardiger, rustiger, krachtig en zeker. En alles voelt veel lichter en veel meer fun!


Onder al die lagen van gedachten, overtuigingen en patroontjes zit jij. In je pure essentie. Wat je daadwerkelijk in huis hebt. Daar zit creatie, rust, vrede, vertrouwen, blijdschap, moed en besluitvaardigheid. In oneindige hoeveelheid. Beschikbaar voor jou.


En het is de hoogste tijd om dat allemaal aan te boren.

vitaal ondernemen programma

"De coaching zorgde ervoor dat ik weer bij mijn hart kwam."

Lisse van de Groep - schrijver, vertaler en hondengedragscoach

Hoe ik het zie.

We nemen ons denken te serieus. Onze westerse cultuur en zelfs ons schoolsysteem doet hieraan mee. We hebben denken verheven tot het grootste goed. En dat is ook direct ons grootste probleem. 


We zijn 'wandelende hoofden' geworden en vertrouwen blindelings op alles wat er in ons denkende brein voorbij komt. Wat we kunnen verklaren klopt. De rest is onzin.

Hartstikke fijn, dat denkende hoofd. Vooral blijven nadenken. Maar ook ongelooflijk belemmerend en vernauwend. Verstikkend zelfs. Want je vergeet dat je ook bestaat uit een lichaam en een ziel. En die vertelt je van  alles. Daar zit diepe wijsheid. Je bent alleen vergeten te luisteren.

Kijk, je hoofd gaat de hele dag van links naar rechts. Van fantastisch naar vreselijk, van goed naar fout, van held naar stumper, van 'ik voel me goed' naar 'dit is de slechtste dag ooit.' En jij laat je de hele tijd meeslepen. Je bent zo veranderlijk als het weer. Althans, dat dénk je.


Jij bént dat namelijk niet. Jij bent er gewoon. En je bent er altijd. Wat jou, jou maakt. Jouw aanwezigheid. Dat hele unieke. Dat wat er was voordat je je verschrikkelijk voelde en dat wat er nog steeds is wanneer jij weer klaar bent met je verschrikkelijk voelen.

Het werkt bevrijdend wanneer je al dat denken wat minder macht geeft en meer gaat leven vanuit dat bewuste zijn.

Bewust-zijn is niets meer dan leven vanuit je ware essentie, voorbij je gedachten. Dat wanneer het stil wordt in je hoofd (of je dat allemaal wat minder serieus neemt). 

En die 'staat van zijn' is magisch. Voor je leven én je onderneming.

Gezonde leefstijl

"Rien heeft een liefdevolle benadering, maar gaat niets uit de weg. Hij analyseert je goed en zijn vragen bieden je inzicht in patronen en belemmeringen. Je ervaart daardoor een lichtheid en een vrijheid die zo fijn is! Dit bevrijdende gevoel heeft een uitwerking op jezelf, je omgeving en je bedrijf. Alles gaat stromen!"

Marianne de Koning - eigenaar van De Verbindingskamer

Hét Ondernemersprogramma met Rien

Compleet 6 maanden VIP programma mét 1-op-1 coaching, live ontmoeting en 24/7 persoonlijke support via WhatsApp.
+ toegang tot de online training

Ik wil dit.

Dit krijg je.

1 op 1 coaching van Rien

We werken 6 maanden intensief samen. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht, expertise en irritante vragen :).

Kick-off van 1,5 uur

Waar mogelijk ontmoeten we elkaar live bij mij thuis (anders via ZOOM) en duiken we samen in jouw leven als ondernemer. Met goede espresso (of thee) natuurlijk. We leren elkaar kennen, brengen jouw huidige situatie in kaart, bespreken elkaars verwachtingen, doelen en focus.

10 coachcalls van 45 minuten

Na de kick-off van 1,5 uur coach ik je elke twee weken, via ZOOM. We staan stil bij jouw mentale uitdagingen, belemmeringen, je dromen, verlangens en concrete doelen. Deze coaching focust zich op bewustzijsniveau, maar is tegelijk ook heel praktisch en stelt jou in staat jouw onderneming naar een hoger plan te brengen. Mijn coaching kenmerkt zich door positiviteit, gelijkwaardigheid en wordt door mijn klanten als laagdrempelig en transformerend ervaren.

Afsluitende call

Aan het einde van het traject kijken we terug op al jouw ontwikkelingen en doorbraken. Terugkijken, een gevoel van dankbaarheid en je overwinningen vieren zorgt voor een verhoogde staat van zijn en meer endorfine in je lichaam. We brengen ook focus aan voor de directe toekomst.

24/7 App-contact

Ik ben op ma t/m donderdag beschikbaar voor je van 09:00 uur tot 17:00 uur, maar jij mag me 7 dagen per week 24/7 appen. Je kunt mij appen in de vorm van een tekstbericht of voicebericht. Ik ben fan van de laatste :). Je kunt me benaderen omdat je ergens tegenaan loopt of omdat je gewoon even tegen me aan wilt praten. Ik ben er voor je, zes maanden lang. Inclusief motivational talk wanneer je dit nodig hebt. 

Mijn online training krijg je er gratis bij.

Zo lang wij samenwerken heb jij toegang tot mijn beste online training, de No Bullshit Zone. In je eigen tijd en op jouw moment werk je aan de drie belangrijkste pijlers voor de beste versie van jou. Ruim 40 video- en audiofragmenten staan voor je klaar om je extra te ondersteunen tijdens onze samenwerking. Zo draai jij aan alle knoppen die belangrijk zijn voor een leven en een onderneming waar jouw hart een sprongetje van maakt.

mindset

De wedstrijd win je in je hoofd. Ik leer je hoe en je ontdekt dat alles in je leven hierdoor eenvoudiger verloopt en gaat stromen.

leefstijl

Om te doen wat je wilt doen heb je energie nodig. En een scherpe kop. Ik leer je hoe je een gezonde leefstijl ontwikkelt én volhoudt. Geen goede voornemens meer voor jou.
vitale gamechanger online training

bewustzijn

Wie ben je? Wat vind je belangrijk? Waar ga je voor? Vragen waar je duidelijk antwoord op gaat krijgen. Jij wordt een intern gedreven ondernemer. Met een haarscherpe visie.
De beste versie van jezelf

"Met Rien heb ik gekeken naar diepe en belemmerende overtuigingen die mij in de weg zaten. Gevolg? Ik voel me super goed en voel nu echt dat ik alle ruimte heb om volop te leven en mij minder zorgen te maken!"

Anne-Marie Bakker - marketingadviseur

Wat ik doe?

Ik krijg nog wel eens de vraag hoe ik precies coach en wat ik in zo'n traject precies doe voor die diepe transformatie bij mijn klanten.

Dat moet je uiteraard zelf gaan ervaren, maar ik doe een poging. Eén van mijn klanten (Marianne) zei: "Jij denkt zo slim." Ze bedoelde dat ik vaak om-denk. Anders denk. Dat is kenmerkend denk ik. En deze 'manier van denken' zorgt dat ik jou vragen stel die je waarschijnlijk nog niet eerder ontvangen hebt.


Ik doe niet aan methodes. Tenminste, er is geen traditioneel stappenplan. Ik volg geen standaard pad. Natuurlijk ontdek je bij mijn aanpak invloeden vanuit de positieve psychologie, Acceptance and Commitment Therapy, transformatieve, oplossingsgerichte en provocatieve coaching. Ook zal ik mijn ervaring als verander-expert inzetten (handig voor het volhouden van jouw gezonde leefstijl).

Maar - in the end - volg ik mijn intuïtie en mijn hart. Het is namelijk een illusie om tientallen gewoontes, patronen en denkbeelden zomaar te wijzigen met één bepaalde strategie.


Terug naar jouw ware essentie vraagt toewijding, wilskracht, energie, pijn lijden en de bereidheid om oncomfortabele gesprekken te voeren. En tegelijk kan je in een split second zijn waar je moet zijn. Voor bewust-zijn hoef je namelijk niets te DOEN. Minder denken, meer zijn.


Ben jij klaar om de meest transformerende en mooiste reis van je leven te maken in een magische samenwerking met mij?

"Ik geef het beste van mezelf. Zes maanden lang."

Rien Tanghe

Dit is niets voor jou als je...

 1.  niet bereidt bent all-in te gaan.
 2.  niet weet waar ik het over heb
 3.  niet ergens voelt dat dit is waar je moet zijn
 4.  strategie en hard werken blijft verkiezen boven persoonlijke ontwikkeling.
 5.  je niet durft te investeren in tijd en financiën.
 6.  verwacht dat de verantwoordelijkheid van jouw groei bij mij ligt.
 7.  wegduikt bij oncomfortabele vragen.
 8.  prima kunt leven met gemiddeld, gedoe en keihard werken.
 9.  de confrontatie met jezelf uit de weg wilt blijven gaan.
 10.  een gezonde leefstijl niet interessant vindt voor jou als ondernemer.
 11.  nog nooit van het woord 'mindset' of 'bewustzijn' hebt gehoord.
 12.  nog niet klaar bent 'tandje erbij', 'ff doorzetten' en 'ik los het zelf wel op'

Reviews...

De coaching gaat zó diep, naast een heerlijk en nieuw eet- en beweegpatroon ben ik me bewust geworden van mijn mindset. Naast dit inzicht geeft Rien je de tools om hiermee aan de slag te gaan. Zo helpend!"


- Klazina Jongeling
"Rien is erg open minded waardoor ik me al snel open en kwetsbaar op durfde te stellen. Hij wist me met de juiste vragen tot inzichten te brengen, waardoor ik dichterbij mijn droom kwam." 


- Antoinet

"Werken met Rien betekent altijd groei, hij weet als coach heel goed wat hij doet. Hij weet op een prettige manier de kern aan te stippen en kan daar op doorpakken, zowel als coach als ondernemer. Als ondernemer is hij accuraat, professioneel en gaat altijd voor het beste. Zijn manier van denken is heel bevrijdend en duurzaam.

- Margreet Bronk

Lees je dit nog?

Dan is de kans groot dat jij je aangesproken voelt en jij zo maar eens mijn freaking ideale klant kan zijn! Geloof me, de meeste lezers zijn alweer afgehaakt. Zes maanden is een te grote investering. Ik vraag teveel toewijding en ik ben te eerlijk richting jouw bullshit. 


Dit traject is echt niet voor iedereen. 


Voel jij een JA?


Ik wil alleen dat je een intake aanvraagt als je nu een dikke vette JA voelt.

Alleen zo wordt ons traject magisch en ga jij een diepe en blijvende transformatie ontvangen.

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Voor (online) ondernemers die stappen willen zetten met hun bedrijf (of willen starten) en inzien dat hier persoonlijke groei nodig is. Voor ondernemers die meer willen leven en ondernemen vanuit hun intuïtie en minder vanuit hun hoofd. Stuur even een mail naar info@rientanghe.nl of plan een match call in via het formulier hieronder om af te stemmen of dit programma bij je past.

Wat is de investering voor het ondernemersprogramma?

In één keer: €8500 ex.
In drie termijnen: á €3000 ex.
In zes termijnen: á €1580 ex.


Wanneer kan ik starten?

Op dit moment is het mogelijk direct te starten. In de match call kan ik je hier meer over vertellen.


Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.
Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat mis je dan? Bedenk eens hoe jouw onderneming kan gaan bloeien (ook in omzet) als jij de beste versie van jezelf aan het worden bent.
.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar rien@rientanghe.nl 


Wil je graag deelnemen aan het programma? Ik wil je graag van tevoren spreken om kennis te maken en af te stemmen of dit de juiste route voor je is. Ik ben niet de juiste coach voor iedereen. Als je tot hier bent gekomen, ben jij in ieder geval enthousiast en heb ik er alle vertrouwen in dat we samen verder gaan!


Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en we nemen binnen 24 contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit is dan een match-call.

arrow_drop_up arrow_drop_down