Vitale transformers training

No bullshit zone

Eindelijk een gezonde leefstijl voor jou. Eentje die je eenvoudig volhoudt. Zonder dat eeuwige schuldgevoel. En meer dan dat. Geen bullshit meer nu.

No bullshit zone

Eindelijk een gezonde leefstijl voor jou. Eentje die je eenvoudig volhoudt. Zonder dat eeuwige schuldgevoel. En meer dan dat. Geen bullshit meer nu.

Vitale transformers training

Je wilt zo graag voluit leven zonder belemmeringen.

Eigenlijk mag je niet klagen, je hebt een prima leven. Maar dat is het dan ook. Je voelt aan alles dat er meer in zit en eigenlijk houd je jezelf klein.


En toch verlang je stiekem naar meer. En daarom ben je hier. Er is meer mogelijk met je onderneming, je relatie, je gezondheid. Meer diepgang, meer voldoening, meer energie, plezier, vrijheid... meer jij!


Je voelt een grootsheid in je, die er nog niet uitkomt. Het lijkt wel alsof je steeds in hetzelfde cirkeltje blijft ronddobberen.


Er lijkt een enorme rem te zitten op je leven. Je leeft op dit moment niet het leven dat je graag zou leven.


Wat zou jij graag voluit leven, zonder belemmeringen!

Vitale transformers training
Wat is dat toch hè, met mensen? We willen zoveel veranderen, maar we doen er vaak maar weinig aan. We klagen en voelen ons ontevreden, maar we veranderen niks. Je bent niet de enige. Je brein houdt namelijk niet van verandering. Die wil het lekker houden zoals het is en vindt het spannend om te veranderen. Want wat zullen anderen daar wel niet van vinden? Vinden mensen je dan nog wel leuk? Wat als het mis gaat? Wat als het wel goed gaat? Wat als je inderdaad geen belemmeringen meer voelt om te leven op jouw voorwaarden? Zoveel angsten!

Dit programma van 6 maanden biedt je wat je nodig hebt om te dealen met je angsten, belemmeringen & blokkades om eindelijk het gezonde en energieke leven te leven op jouw voorwaarden en te doen waar je blij van wordt.

vitale gamechanger online training

zes maanden, drie modules

vitale gamechanger online training

30+ video's

vitale gamechanger online training

podcast-afleveringen

vitale gamechanger online training

geen werkboek, direct actie

 • Je verlangt naar persoonlijke doorbraak in je leven.
 • Regelmatig handel je vanuit angstgedachten.
 • Je hebt veel belemmerende overtuigingen die je lijken tegen te houden voor dat wat je echt wilt.
 • Je bent een kei in het verzinnen van excuses.
 • Je voelt aan alles dat er meer in jou zit en meer mogelijk is.
 • Je hebt negatieve conclusies over jezelf getrokken.
 • Je verlangt naar verandering, maar vindt het ook spannend.
 • Je bent vaak bezig met de mening van anderen. Dat maakt het extra eng om te veranderen.
 • Je voelt je vaak niet goed genoeg, niet slim genoeg, niet capabel genoeg.
 • Je wil wel meer uit dit leven halen, maar weet niet zo goed hoe.
 • Eigenlijk durf je niet.
 • Het voelt alsof er een rem zit op je leven.
 • Je twijfelt vaak aan jezelf of aan andere mensen.
 • Je voelt dat het nu het moment is.
 • Soms lijkt voor jezelf zorgen bijna egoïstisch.
 • Dit programma trekt je enorm aan, maar je vindt het tegelijk ook heel spannend; wat als het jou niet lukt?
vitale gamechanger online training

Het programma van Rien is voor mij zo confronterend en helpend geweest. Ik heb mij sinds lange tijd niet zo krachtig en prettig gevoeld als nu. Ik raad dit iedereen aan. Wat is dit helpend voor mij!

Gerlof Bokma - Therapeut

"Stop met aanmodderen en leven vanuit belemmeringen. Alles is nu. Leef!"

Rien Tanghe

no bullshit zone

"Het aanbod van Rien heeft mij een blijvende goede mindset gegeven. Ik voel me happy en heb geleerd haalbare doelen te stellen omdat ik het waard ben."

Yvonne Bijl - Orthopedagoog

Ben je klaar voor jouw doorbraak?

Zoveel mensen leven vanuit angst en belemmeringen. Ze houden zichzelf klein, durven geen stappen te zetten en leven het leven in middelmatigheid. Ze leven niet het leven waar ze echt blij van worden. Jaar in, jaar uit. Een gebrek aan voldoening, geluk, impact, energie en zelfs geld.


Jij staat op het punt hier uit te breken. Voor jou is dit het keerpunt. Jij bent klaar voor de doorbraak in jouw leven. Tijd om weer de beste versie van jezelf te worden. Te dealen met angst en belemmeringen en een krachtige mindset aan te meten vanuit acceptatie, mildheid en zelfliefde. Het is tijd voor een leven in gezondheid, vrijheid en overvloed. Zodat jij kan en durft te doen waarvoor je op deze wereld bent gezet.

Wat krijg je in zes maanden?

vitale gamechanger online training

Maand 1 | angsten, mindset & doorbreken

De eerste module is full focus op mindset. Je krijgt inzicht in jouw gedachtepatronen, ontdekt belemmerende overtuigingen en legt de negatieve conclusies over jouzelf bloot. Je leert hoe je hier mild naar kunt kijken én hoe ze te doorbreken. Je neemt nieuwe overtuigingen aan, leert denken vanuit overvloed en bent in staat na deze module meer vanuit rust, acceptatie en zelfliefde te leven. Jouw doorbraak start hier.
vitale gamechanger online training

Maand 2 | leefstijl, energie & gedragsverandering

Om een leven te leven waar je blij van wordt, moet je energie goed zitten. Je wilt je niet langer belemmert voelen door jouw lichaam, het gebrek aan vitaliteit en die constante zoektocht naar een gezonde leefstijl. No bullshit, ook niet als het aankomt op jouw leefstijl. Je ontwikkelt een krachtige leefstijl en weet hoe je die eenvoudig kunt volhouden. Jouw doorbraak krijgt hier een extra boost.

vitale gamechanger online training

Maand 3 | bewustzijn, missie & doelen

Waar word je blij van? Wat wil je graag? Wat ga je doen, nu de belemmeringen niet langer regeren? Welke stappen zet je nu angst niet langer de raadgever is? In deze module ontdek je jouw missie en ontwikkel je jouw droomleven, stap voor stap. We laten jouw verleden niet dicteren, maar creëeren een toekomst waar jij blij van wordt. En met super concrete doelen en duidelijk stappenplan, is jouw doorbraak een feit.
vitale gamechanger online training

Nog eens drie maanden toegang

Je volgt de training op jouw tijd, op jouw moment en op jouw manier (je ontvangt zelfs toegang tot de gratis app voor op je telefoon). Achterlopen bestaat niet. Wel help ik je om on track te blijven, door je wekelijks te mailen met de highlights van de komende week. Content nog eens bekijken kan dus eenvoudig. Je hebt een half jaar toegang tot de gehele training. Meer dan genoeg tijd om jouw transformatie te realiseren.

vitale gamechanger online training

Verschillende content

Meer dan 30 video's, meerdere podcast-afleveringen en opdrachten bij de video's. 

vitale gamechanger online training

Druppelgewijs toegang + motivatiemail

Elke week krijg je toegang tot nieuwe content. Aan het begin van de week ontvang je een motiverende mail van mij waarin ik je meeneem ik de week en je focus en toewijding vraag. Elke keer weer. Totdat je het helemaal zelf doet.

vitale gamechanger online training
€379

Claim jouw toegang nu.

Start met het creëeren van een leven op jouw voorwaarden. Met rust en focus in je kop. Energie in je lijf. Zin in je dag.

no bullshit zone

"Met Rien heb ik gekeken naar diepe en belemmerende overtuigingen die mij in de weg zaten. Gevolg? Ik voel me super goed en voel nu echt dat ik alle ruimte heb om volop te leven en mij minder zorgen te maken!"

Anne-Marie Bakker - Marketingadviseur

Je bent al tot dit punt gekomen. Dan weet ik dat dit is wat je wilt en waarschijnlijk ook nodig hebt. Anders was je allang gestopt met lezen. Je brein zal je alleen nog proberen te vertellen waarom je het allemaal niet zou moeten doen. Heb je er wel tijd voor? Het is best wel duur he? Kun je dat geld niet beter ergens anders aan besteden?

En meer van dat soort bullshit.

Hoe meer je dat hebt, hoe meer het tijd is om mee te doen. Alleen door je aan te melden voor dit programma zet je al een enorme stap in de juiste richting. Je luistert dan al niet meer naar de bullshit in je hoofd. Jouw eerste doorbraak is een feit!

Want je kunt blijven hopen dat je het op magische wijze ineens zelf allemaal wel kunt maar als dat zo was, was het allang gebeurd.

En als je blijft doen wat je al deed, krijg je wat je kreeg. Dus het is tijd voor een radicaal besluit zodat je radicaal kunt veranderen en het leven kunt creëren waar je blij van wordt. 

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze online training?

Voor jou, anders was je nooit zo ver gekomen met lezen :). Verder voor iedereen die klaar is met middelmatigheid en voelt dat het leven te kostbaar, te kort en te mooi is om door je handen heen te laten glippen. Alles is nu! 

Wat is de investering voor dit programma?

Je investeert €379, inclusief 21% BTW. Dit mag je ook in twee of drie termijnen betalen. 


Wanneer kan ik starten?

De training start op maandag 30 mei 2022.


Hoe werkt het programma precies?
Je volgt een online programma van drie maanden. Elke maand komt er een nieuwe module vrij, te beginnen met de module 'mindset.' Na drie maanden is de training ten einde, maar jij houdt nog eens drie maanden toegang tot alle modules. Je ontvangt geen werkboek o.i.d., omdat dit een training is die je in alle ontspannenheid kan bekijken en beluisteren (zelfs via een app op je telefoon) en er direct mee aan de slag kan, zonder hard te moeten 'werken.' Je ontvangt elke week een motiverende mail van mij. Naast de training is er geen extra begeleiding van mij (tenzij je de extra coachcall hebt gekocht).


Wat als ik te weinig tijd heb voor de training en achter ga lopen?
Stress niet zo goed voor je gezonde leefstijl :). In principe is achterlopen niet zo'n probleem, want je houdt nog even toegang tot de training. Geen enkele tijdsdruk voor jou!

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.
Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat mis je dan? Bedenk eens hoe jouw leven kan gaan bloeien als jij de beste versie van jezelf aan het worden bent. Als jij klaar bent voor deze stap, is dit programma jouw investering helemaal waard. Op dit moment investeer ik zelf ook duizenden euro's aan een coach en zelfontwikkeling.
.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar rien@rientanghe.nl