Hét ondernemersprogramma

Voor ambitieuze ondernemers die terug willen naar de beste versie van zichzelf om zo de onderneming te bouwen waar ze van dromen.

Ja, dat wil ik!

Hét ondernemersprogramma

Voor ambitieuze ondernemers die terug willen naar de beste versie van zichzelf om zo de onderneming te bouwen waar ze van dromen.

Denk krachtig

Ontwikkel een krachtige, liefdevolle - no bullshit - mindset, doorbreek angsten en belemmeringen. Zo maak je grotere en snellere stappen voor meer impact.

Leef gezond

Word sterk en energiek. Weet hoe je dit eenvoudig volhoudt. Zo ben je elke dag in staat het beste van jezelf te geven en optimaal veerkrachtig als ondernemer.

Creëer bewustzijn

Ontdek jouw waarden en missie. Stel concrete doelen en werk vanuit jouw kwaliteiten en hoge energie. Vanuit deze scherpe focus til je jouw onderneming naar een hoger niveau.

Jij bent helemaal klaar voor jouw doorbraak.

Jij bent niet zomaar een ondernemer. Je hebt het gevoel dat je het vaak anders doet dan veel ondernemers om je heen en jouw bedrijf is jouw absolute passie. Je geeft alles en staat op het punt om naar een volgend niveau te gaan. Je draait een mooie omzet, maar je weet dat er meer mogelijk is. Meer omzet, meer vrijheid, meer mensen helpen en nog meer doen waar je blij van wordt. 


Je weet dat het bouwen van zo'n succesvolle onderneming tijd, strategie én persoonlijke groei vraagt. In deze fase heb je bakken energie nodig, moet je scherp zijn en is het nodig om weer door een aantal belemmerende overtuigingen heen te breken.


Je vergelijkt je met andere succesvolle ondernemers en twijfelt of je wel goed genoeg bent. Je gaat online nog meer zichtbaar zijn en dat brengt een hoop onzekerheid met zich mee. Je voelt aan alles dat er nog meer in jou zit, maar het lijkt alsof er een soort rem op zit. Je verlangt ernaar om daar doorheen te breken. 


Je wilt een bloeiende onderneming met een fijne omzet, maar die niet ten koste gaat van jezelf. En daarom is het tijd om in jezelf te investeren. Jij weet dat jouw persoonlijke groei nodig is om next level te gaan.


Tegelijk vind je het lastig om voor jezelf te kiezen. Als ondernemer sta je continue aan en steek je veel tijd in jouw aanbod, je klanten en zichtbaar zijn. Je 'wint' steeds meer in je bedrijf en het is verleidelijk om door te denderen en nog succesvoller te zijn.


Maar op deze manier lever je in op je jezelf en weet je dat het plafond in zicht is. En ook al vind je het lastig om jezelf prioriteit te maken en hierin hulp te vragen, je voelt aan alles dat dit nu het moment is. 

Jouw onderneming stopt met groeien als jij zelf niet groeit.

Je bouwt alleen de onderneming van jouw dromen als jij mentaal én fysiek de beste versie van jezelf bent.

Ja,  deze ondernemer wil ik zijn!
 • Je bent (online) ondernemer.
 • Jouw onderneming is meer dan klaar voor de volgende stap.
 • Je ziet in dat een succesvolle onderneming pas mogelijk is wanneer jij fysiek en mentaal de beste versie van jezelf bent.
 • Je hebt nog regelmatig 'last' van belemmerende overtuigingen. Je hebt hier een nieuwe doorbraak in nodig.
 • Als ondernemer kan je best hard en streng zijn voor jezelf. Meer zelfliefde, mildheid en acceptie is welkom.
 • Met jouw onderneming wil je grootse impact maken.
 • Je bent er klaar voor jouw mindset, leefstijl en bewustzijn grondig aan te pakken.
 • Jij zoekt naar duurzame transformatie en groei.
 • Je verlangt naar persoonlijke ontwikkeling, meer omzet en vrijheid.
 • Je onderneming loopt goed en daarom vind je het lastig om je eigen gezondheid nu prioriteit te maken. Maar je weet dat het nodig is.
vitaal ondernemen programma

"De coaching zorgde ervoor dat ik weer bij mijn hart kwam. Bij Rien is het gelukt mijn patronen te doorbreken."

Lisse van de Groep - schrijver, vertaler en hondengedragscoach

Ga helemaal voor jezelf om de onderneming te bouwen waar je van droomt.

Op de één of andere manier lopen we onszelf snel voorbij. We investeren in van alles, de onderneming gaat altijd voor, maar echt stilstaan bij wat we zelf nodig hebben en 'investeren in onszelf' bestempelen we vaak als egoïstisch, onnodig of zelfs geldverspilling.


Ik ben ervan overtuigd dat eerst helemaal voor jezelf gaan essentieel is om vervolgens helemaal voor je onderneming te kunnen gaan. Je kunt pas de onderneming van jouw dromen bouwen wanneer je de beste versie van jezelf bent.In cirkeltjes blijven draaien, je belemmerende overtuigingen niet doorbreken, niet zo goed weten waar je nou precies heen wilt en fysiek niet fit zijn, gaat jou niet de omzet en vrijheid opleveren waar je zo naar verlangt.


Dat heeft niets met egoïsme te maken, maar dat is een wijze en zelfs strategische investering. Je moet doorbreken.


In dit programma staat jouw doorbraak voorop. Ik help jou de beste versie van jezelf te worden, zodat jij met jouw onderneming de impact maakt waar je van droomt.


Ik coach jou drie maanden intensief op het gebied van mindset, leefstijl en bewustzijn.

Ja, deze ondernemer wil ik zijn!

Dit is wat je krijgt met het programma:

1 op 1 coaching van Rien

Ik trek drie maanden met je op. Het doel van dit programma is om jouw als ondernemer op alle fronten laten doorbreken. In drie maanden maak je een transformatie mee op het gebied van mindset, leefstijl en bewustzijn.

Bij mindset investeren we in zelfliefde, acceptatie, vrijheid (geen oordeel meer naar jezelf) en doorbreken we persoonlijke angsten en belemmeringen. Bij leefstijl leggen we de focus op fysieke gezondheid en vitaliteit (bewegen, voeding en positieve gedragsverandering). Voor een verhoogd bewustzijn ontdekken we jouw doel, je missie en leer je handelen vanuit jouw kwaliteiten en purpose.

De nadruk in de eerste maand ligt op mindset, de tweede mind op leefstijl en de derde op bewustzijn.

Kick-off van 1,5 uur

Waar mogelijk ontmoeten we elkaar live bij mij thuis (anders via ZOOM) en duiken we samen in jouw leven als ondernemer. We kijken naar jouw huidige situatie m.b.t. de drie pijlers, krijgen elkaars verwachtingen scherp en bepalen jouw doelen voor de coaching. Deze kick-off is in een ontspannen setting inclusief wandeling en goede koffie (of thee natuurlijk). 

6 coachcalls van 45 minuten

Na de kick-off van 1,5 uur coach ik je elke twee weken, via ZOOM. We staan stil bij jouw fysieke en mentale uitdagingen, je dromen, verlangens en concrete doelen. Deze coaching focust zich op identiteitsniveau, maar is tegelijk ook heel praktisch en stelt jou in staat jouw onderneming naar een hoger plan te brengen. Mijn coaching kenmerkt zich door positiviteit, gelijkwaardigheid en wordt door mijn klanten als laagdrempelig en transformerend ervaren.

ondernemersprogramma

Afsluitend viergesprek

Aan het einde van het traject kijken we terug op al jouw ontwikkelingen en doorbraken. Terugkijken, een gevoel van dankbaarheid en je overwinningen vieren zorgt voor een verhoogde staat van zijn en meer endorfine in je lichaam. We brengen ook focus aan voor de directe toekomst.

App-contact & onbeperkt mailen

Ik ben op ma t/m donderdag beschikbaar voor je van 09:00 uur tot 17:00 uur. Je kunt mij appen in de vorm van een tekstbericht of voicebericht. Ik ben fan van de laatste :). Je kunt me benaderen omdat je ergens tegenaan loopt of omdat je gewoon even tegen me aan wilt praten. Ik ben er voor je, drie maanden lang. Inclusief motivational talk wanneer je dit nodig hebt. Je mag me ook mailen. Je krijgt dan - op de genoemde werkdagen - binnen 24 uur reactie.

Toegang tot online training

In september lanceer ik mijn online training waarin je nog meer tools krijgt aangereikt voor een doorbraak in jouw leven. Jij krijgt gratis toegang tot mijn beste training.

'Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.' - Albert Einstein

Gezonde leefstijl

"Ik sla aan op Rien's energie, positiviteit en humor. Zijn aanpak is niet alleen een theorie die goed werkt, maar  ook persoonlijk doorleefd. De eerlijkheid en kwetsbaarheid die hij daarin toont, maakt het super sterk en zorgt voor veiligheid om ook mijn eigen kwetsbaarheid te delen en zo tot de diepste kern te komen."

Marianne de Koning - Eigenaar van De Verbindingskamer

Ik MOET de beste versie van mezelf zijn.

Ik weet niet precies wat het is, maar ik leef nógal intens. Wat ik doe, doe ik goed en ik ga er 100% voor. Ik ben ambitieus. Dat kan ik alleen waarmaken als ik de beste versie van mezelf ben. Mijn mindset moet krachtig zijn, mijn leefstijl optimaal en mijn bewustzijn hoog. Anders houd ik mijn eigen leven amper vol, hoe bizar dat ook klinkt.


Ik weet hoe het is om je niet de beste versie van jezelf te voelen. Ik schoot voor mijn idee overal in tekort. Ik had een gebrek aan energie, voelde me schuldig naar alles en iedereen en leidde niet het leven dat ik graag wilde. Zeker vier jaar werkte ik op een plek waar ik niet meer gelukkig was.

Inmiddels heb ik rigoureuze keuzes gemaakt wat resulteerde in de ene doorbraak na de andere. Ik voel ik me krachtiger dan ooit, geniet ik van een positieve en krachtige mindset en heb ik een bloeiende onderneming waarin ik het beste van mezelf kan geven!


Hoe ik daar gekomen ben? Door een behoorlijke huwelijkscrisis, om te beginnen. Maar ook door mijzelf constant te blijven ontwikkelen, te investeren (met tijd én geld) in mijn mindset en leefstijl en door me niet langer te laten leiden door angst. Mijn zoektocht naar de beste versie van mezelf heeft ervoor gezorgd dat mijn huwelijk beter is dan ooit, ik een onderneming heb die in volle bloei staat (en een heerlijke omzet genereert) en me vrijer en krachtiger voel dan ooit.


Is dit jouw moment om ook de beste versie van jezelf te worden? Ik gun het je zo!

Ja, deze ondernemer wil ik zijn!

"Ik geef het beste van mezelf. Drie maanden lang."

Rien Tanghe

Dit ondernemersprogramma is voor jou als jij:

 • Ervan overtuigd bent dat jouw onderneming niet harder groeit dan jij zelf doet. Persoonlijke ontwikkeling is voor jou belangrijk, hoe lastig dit soms ook is om prioriteit te geven.

 • Voelt dat er veel meer potentie in jou zit, maar het lastig vindt om daar bij te komen.

 • Van binnen voelt dat het nú het moment is om door te breken.

 • Impact wilt maken met jouw onderneming.

 • Klaar bent met die angsten en belemmerende overtuigingen. Ze houden je klein en jij bent bedoeld om groots te zijn.

 • Een diep verlangen voelt voor een persoonlijke doorbraak. Je bent klaar voor de transformatie en om echt next level te gaan met jezelf en jouw onderneming.

 • Al behoorlijk wat stappen gezet hebt op het gebied van zelfontwikkeling en leefstijl, maar je beseft dat ik jou naar een niveau kan brengen waar je zelf niet komt. Je hebt het alleen geprobeerd, maar het is nu tijd om je door mij te laten coachen.

 • Een (online) onderneming hebt die klaar is voor een volgende stap. Je hebt allerlei ideeën en staat op het punt meer impact te maken.

 • Niet alleen geïnteresseerd bent in strategie en keihard werken. Je beseft dat jouw mindset, gezondheid en energie voorwaarden zijn voor een bloeiende onderneming.

 • Verlangt naar een onderneming die je niet alleen meer omzet biedt, maar ook (mentale) vrijheid.

 • Klaar bent om all-in te gaan.

Reviews van klanten

De coaching gaat zó diep, naast een heerlijk en nieuw eet- en beweegpatroon ben ik me bewust geworden van mijn mindset. Naast dit inzicht geeft Rien je de tools om hiermee aan de slag te gaan. Zo helpend!"


- Klazina Jongeling

"Na 4 vragen ging mijn masker al af. Rien prikt daar dwars doorheen. Maar hij geeft ook 

vertrouwen en echt nieuwe inzichten. Ik heb zoveel stappen gemaakt en ben gaan leren vertrouwen op het proces."

- Saskia van der Helm

"Rien is erg open minded waardoor ik me al snel open en kwetsbaar op durfde te stellen. Hij wist me met de juiste vragen tot inzichten te brengen, waardoor ik dichterbij mijn droom kwam." 


- Antoinet

"Werken met Rien betekent altijd groei, hij weet als coach heel goed wat hij doet. Hij weet op een prettige manier de kern aan te stippen en kan daar op doorpakken, zowel als coach als ondernemer. Als ondernemer is hij accuraat, professioneel en gaat altijd voor het beste. Zijn manier van denken is heel bevrijdend en duurzaam.

- Margreet Bronk

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Voor (online) ondernemers die stappen willen zetten met hun bedrijf (of willen starten) en inzien dat hier persoonlijke groei en doorbraak voor nodig is. Stuur even een mail naar info@rientanghe.nl of plan een match call in via het formulier hieronder om af te stemmen of dit programma bij je past.

Wat is de investering voor het ondernemersprogramma?
€3500 exclusief 21% BTW. Het mag ook in 3 termijnen worden betaald. Dan betaal je €25 ex BTW extra per termijn wat neerkomt op €1192 exclusief 21% BTW. 


Wanneer kan ik starten?

Op dit moment is het mogelijk al te starten in oktober 2021. In de match call kan ik je hier meer over vertellen.


Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.
Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat mis je dan? Bedenk eens hoe jouw onderneming kan gaan bloeien (ook in omzet) als jij de beste versie van jezelf aan het worden bent.
.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar rien@rientanghe.nl 


Wil je graag deelnemen aan het programma? Ik wil je graag van tevoren spreken om kennis te maken en af te stemmen of dit de juiste route voor je is. Ik ben niet de juiste coach voor iedereen. Als je tot hier bent gekomen, ben jij in ieder geval enthousiast en heb ik er alle vertrouwen in dat we samen verder gaan!


Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en we nemen binnen 24 contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit is dan een match-call.

Doe mee en meld je aan!

arrow_drop_up arrow_drop_down