Rien Tanghe coach voor ambitieuze ondernemers

Het ondernemerstraject

Voor ambitieuze, beginnende ondernemers die een grootsheid in zichzelf voelen, maar dat er nog niet uit krijgen. En geen zin hebben om daar jaren op te wachten.

Het ondernemerstraject

Voor ambitieuze, beginnende ondernemers die een grootsheid in zichzelf voelen, maar dat er nog niet uit krijgen. En geen zin hebben om daar jaren op te wachten.

Rien Tanghe coach voor ambitieuze ondernemers
Coach voor ambitieuze ondernemers

'De kracht van Rien is dat hij niet met trucjes of methodes werkt. Hij kijkt naar wie iemand is. En wat deze persoon nodig heeft om tot de kern te komen. En zo ben ik nog nooit gecoacht.'

Lisse van de Groep|schrijver & hondengedragcoach

Je onderneemt nog niet zo lang. Maar je hebt wel een heel duidelijk doel; met jouw bedrijf wil je impact maken én financiële vrijheid creëeren. Je gaat all-in, maar tegelijk wil je jezelf niet verliezen en genieten van de vrijheid die het ondernemen je kan bieden.

Een succesvolle onderneming bouwen, gaat niet vanzelf. Je moet online veel zichtbaar zijn en dat is op zichzelf al spannend genoeg. En er zijn al zoveel coaches, trainers en adviseurs... zitten ze nog wel op jou te wachten?

Je loopt met regelmaat tegen belemmerende overtuigingen en angsten aan: 'Ben ik wel goed genoeg?' 'Wat vinden ze van me?' 'Kan ik dit bedrag wel vragen?'  'Bied ik wel echt genoeg waarde?' Enzovoort. Je houdt jezelf eigenlijk veel te klein. En dat weet je, want van binnen voel je veel meer grootsheid.

En dit frustreert. Aan de ene kant wil je een goedlopend en succesvol bedrijf en aan de andere kant loop je met van alles en nog wat te worstelen (zonder dat jouw volgers en klanten dat direct merken).

Wat nou als al die belemmeringen niet langer bepalen wat jij doet en hoe je het doet?
Wat nou als je dat gedoe in je hoofd links laat liggen en gewoon de stappen zet waar je van droomt?
Wat nou als jouw onzekerheid niet langer dicteert wie jij echt bent?

Wat nou als je na dit traject onderneemt vanuit jouw sterkste en fijnste versie van jezelf?

Precies. Dat zou helemaal te gék zijn.

Jij...

 •  Bent (online) ondernemer (coach, trainer of consultant).
 •  Bent een startende ondernemer (net gestart of 1 á 2 jaar bezig).
 •  Wilt investeren in jouw eigen groei en voelt de mogelijkheden.
 •  Voelt die 'grootsheid-kriebel' ergens in je buik.
 •  Weet dat jouw onderneming niet harder groeit dan jij zelf doet.
 •  Hebt zelf al best wat gedaan in persoonlijke ontwikkeling, maar wil sneller en grootsere stappen zetten met behulp van een coach.
 •  Voelt je maar al te vaak een 'wandelend hoofd'.
 •  Hebt de neiging jezelf steeds klein te houden.
 •  Wil grootse impact maken in dit leven.
 •  Bent er klaar jouw 'binnenwereld' grondig aan te pakken.
 •  Zoekt naar duurzame transformatie en groei.
 •  Verlangt naar lichter, vrijer en leuker leven en ondernemen.

Reviews

"Het programma van Rien is voor mij zo confronterend en helpend geweest. Ik heb mij sinds lange tijd niet zo krachtig en prettig gevoeld als nu. Ik raad dit iedereen aan. Wat is dit helpend voor mij!" Gerlof Bokma - eigenaar therapieraktijk

"Bij Rien is het gelukt mijn belemmerende patronen te doorbreken. Ik ben dapperder geworden en doe nu gewoon direct wat goed voelt." Lisse van de Groep - hondengedragscoach en schrijver

"Ik sla aan op Rien's energie, positiviteit en humor. Zijn aanpak is niet alleen een theorie die goed werkt, maar  ook persoonlijk doorleefd. De eerlijkheid en kwetsbaarheid die hij daarin toont, maakt het super sterk en zorgt voor veiligheid om ook mijn eigen kwetsbaarheid te delen en zo tot de diepste kern te komen." Marianne de Koning - sociaal ondernemer

"Met Rien doorbreek je blijvend niet helpende patronen en je verankerd gedrag dat dient en goed voor je is. Hij laat je groeien tot hoogtes die je zelf niet kon voorstellen." Lein Roelofsen - ondernemer

Ik zie veel onzekere ondernemers.

Zo, dat is gezegd. En wat doen ondernemers als ze onzeker zijn? Zichzelf verliezen in online zichtbaarheid én van businesscoach naar businesscoach hoppen. Zodat iemand ze zegt hoe het moet. En de één zegt dit, dus doe je dit. De ander dat, dus doe je dat. Duur geintje wel.

Niets mis met businesscoaches overigens, don't get me wrong.


Maar ik ben niet je volgende businesscoach.

Ik coach jou. Jouw hart. De weg naar jouw potentie, naar jouw grootsheid. Als je daar eenmaal contact mee hebt gemaakt, ligt de weg voor je open en kan iedereen zeggen en vinden wat 'ie wil. Jij leeft en onderneemt op jouw voorwaarden. Vanuit jouw sterkste en fijnste versie van jezelf.


Zo ben je in staat een heerlijk vrij leven en een succesvol bedrijf te bouwen.

En alles wat je nu tegenhoudt om dat leven en bedrijf te bouwen, speelt zich af in je hoofd.

Het zijn die eeuwige kritische stemmen. De belemmerende overtuigingen. De onzekerheid en angst. Allemaal verhalen die je jezelf vertelt en je afhouden van die sterkste en fijnste versie van jezelf.

En mijn coaching is precies daarop gericht; om je terug te brengen naar die versie. Die er al lang zit, maar je een beetje (veel) bent kwijtgeraakt.

Stel je voor dat je voorbij ál dat lawaai in je hoofd kunt leven en ondernemen.

Je zou je door niets meer laten tegenhouden.

Voor blijvende gezondheid en vitaliteit

"Rien laat je groeien tot hoogtes die je zelf niet kon voorstellen."

Lein Roelofsen - Personal Planner

Hoe ik het zie.

We nemen ons denken te serieus en dat is ook direct ons grootste probleem. We zijn 'wandelende hoofden' geworden en vertrouwen blindelings op alles wat er in ons brein voorbij komt. Wat we kunnen verklaren klopt. De rest is onzin.

Hartstikke fijn en vooral blijven nadenken. Maar ook ongelooflijk belemmerend en vernauwend. Want je vergeet dat je ook bestaat uit een lichaam en een ziel. En die vertelt je van alles!

Kijk, je hoofd gaat de hele dag van links naar rechts. Van fantastisch naar vreselijk, van goed naar fout, van held naar stumper, van 'ik voel me goed' naar 'dit is de slechtste dag ooit.' En jij laat je de hele tijd meeslepen.


Jij bént niet wat je denkt. Jij bent dat wat er was voordat je je verschrikkelijk voelde en dat wat er nog steeds is wanneer jij weer klaar bent met je verschrikkelijk voelen. Het werkt bevrijdend wanneer je al dat denken wat minder macht geeft en meer gaat leven vanuit jouw fijnste versie.

En dat is niets meer dan leven vanuit je ware essentie, voorbij dat lawaai in je hoofd. En dat leer ik je.

Dit wil ik!
Gezonde leefstijl

"Rien heeft een liefdevolle benadering, maar gaat niets uit de weg. Hij analyseert je goed en zijn vragen bieden je inzicht in patronen en belemmeringen. Je ervaart daardoor een lichtheid en een vrijheid die zo fijn is! Dit bevrijdende gevoel heeft een uitwerking op jezelf, je omgeving en je bedrijf. Alles gaat stromen!"

Marianne de Koning - sociaal ondernemer
vitaal ondernemen programma

"De coaching zorgde ervoor dat ik weer bij mijn hart kwam."

Lisse van de Groep - schrijver & hondengedragcoach

Dit krijg je.

1 op 1 coaching van Rien

We werken 3 maanden intensief samen.

Live kick-off van 90 minuten

Onder het genot van goede koffie of thee stellen we vast waar je nu staat en waar je wilt staan.

6 coachcalls van 45 minuten

Via Zoom. Wanneer je het prettig vindt, ontmoeten we elkaar ook nog een keer live.

Onbeperkt contact via WhatsApp

Ik ben op ma t/m donderdag beschikbaar voor je van 09:00 uur tot 17:00 uur, maar jij mag me 7 dagen per week 24/7 appen. 

BONUS

Zo lang wij samenwerken heb jij toegang tot mijn beste online training, waarbij jij investeert in die sterkste en fijnste versie van jezelf. Je focust op mindset, leefstijl en bewustzijn.

Wat ik doe?

Ik krijg nog wel eens de vraag hoe ik precies coach en wat ik in zo'n traject precies doe voor die diepe transformatie bij mijn klanten.

Dat moet je uiteraard zelf gaan ervaren, maar ik doe een poging. Eén van mijn klanten zei: "Jij denkt zo slim." Ze bedoelde dat ik vaak om-denk. Anders denk. Dat is kenmerkend denk ik. En deze 'manier van denken' zorgt dat ik jou vragen stel die je waarschijnlijk nog niet eerder ontvangen hebt.


Ik doe niet aan methodes. Tenminste, er is geen traditioneel stappenplan. Natuurlijk ontdek je bij mijn aanpak invloeden vanuit de positieve psychologie, Acceptance and Commitment Therapy, transformatieve, intuïtieve en provocatieve coaching. Ook zal ik mijn ervaring als verander-expert inzetten.

Maar - in the end - volg ik mijn intuïtie en mijn hart. Het is namelijk een illusie om tientallen gewoontes, patronen en denkbeelden zomaar te wijzigen met één bepaalde strategie.


Terug naar jouw ware essentie vraagt toewijding, wilskracht, energie, pijn lijden en de bereidheid om oncomfortabele gesprekken te voeren. En tegelijk kan je in een split second zijn waar je moet zijn. Voor bewust-zijn hoef je namelijk niets te DOEN. Minder denken en meer zijn.


Ben jij klaar om de meest transformerende en mooiste reis van je leven te maken in een magische samenwerking met mij?

"Ik geef het beste van mezelf. Drie maanden lang."

Rien Tanghe

Dit is niets voor jou als je...

 1.  niet bereidt bent all-in te gaan.
 2.  niet weet waar ik het over heb
 3.  niet ergens voelt dat dit is waar je moet zijn
 4.  strategie en hard werken blijft verkiezen boven persoonlijke ontwikkeling.
 5.  je niet durft te investeren in tijd en financiën.
 6.  verwacht dat de verantwoordelijkheid van jouw groei bij mij ligt.
 7.  wegduikt bij oncomfortabele vragen.
 8.  prima kunt leven met gemiddeld, gedoe en keihard werken.
 9.  de confrontatie met jezelf uit de weg wilt blijven gaan.
 10.  nog niet klaar bent 'tandje erbij', 'ff doorzetten' en 'ik los het zelf wel op'

Reviews...

De coaching gaat zó diep, naast een heerlijk en nieuw eet- en beweegpatroon ben ik me bewust geworden van mijn mindset. Naast dit inzicht geeft Rien je de tools om hiermee aan de slag te gaan. Zo helpend!"


- Klazina Jongeling - ondernemer
"Rien is erg open minded waardoor ik me al snel open en kwetsbaar op durfde te stellen. Hij wist me met de juiste vragen tot inzichten te brengen, waardoor ik dichterbij mijn droom kwam." 


- Antoinet

"Werken met Rien betekent altijd groei, hij weet als coach heel goed wat hij doet. Hij weet op een prettige manier de kern aan te stippen en kan daar op doorpakken, zowel als coach als ondernemer. Als ondernemer is hij accuraat, professioneel en gaat altijd voor het beste. Zijn manier van denken is heel bevrijdend en duurzaam.

- Margreet Bronk - ondernemer

De beste versie van jezelf

"Met Rien heb ik gekeken naar diepe en belemmerende overtuigingen die mij in de weg zaten. Gevolg? Ik voel me super goed en voel nu echt dat ik alle ruimte heb om volop te leven en mij minder zorgen te maken!"

Anne-Marie Bakker - marketingadviseur

Lees je dit nog?

Dan is de kans groot dat jij je aangesproken voelt en jij zo maar eens mijn ideale klant kan zijn! Geloof me, de meeste lezers zijn alweer afgehaakt. Zes maanden is een te grote investering. Ik vraag teveel toewijding en bewustzijn is iets minder concreet dan een duidelijke en hapklare strategie ontwikkelen. Althans, dat denken we vaak.


Dit traject is echt niet voor iedereen. 


Voel jij een JA?


Ik wil alleen dat je een intake aanvraagt als je nu een dikke vette JA voelt.

Alleen zo wordt ons traject magisch en ga jij een diepe en blijvende transformatie ontvangen.

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Voor (online) ondernemers die stappen willen zetten met hun bedrijf (of willen starten) en inzien dat hier persoonlijke groei nodig is. Voor ondernemers die meer willen leven en ondernemen vanuit hun intuïtie en minder vanuit hun hoofd. Stuur even een mail naar info@rientanghe.nl of plan een match call in via het formulier hieronder om af te stemmen of dit programma bij je past.

Wat is de investering voor het ondernemersprogramma?

Ik vertel je tijdens onze intake (matchcall) wat de investering is. Uiteraard kun je in twee of zelf drie termijnen betalen.

Wanneer kan ik starten?

Op dit moment is het mogelijk direct te starten. In de match call kan ik je hier meer over vertellen. Binnenkort verwacht ik dat er een wachtlijst komt.


Ik vind het spannend om een grote investering te doen.
Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat mis je dan? Bedenk eens hoe jouw onderneming kan gaan bloeien (ook in omzet) als jij de beste versie van jezelf aan het worden bent.
.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar rien@rientanghe.nl 


Wil je graag deelnemen aan het programma? Ik wil je graag van tevoren spreken om kennis te maken en af te stemmen of dit de juiste route voor je is. Ik ben niet de juiste coach voor iedereen. Als je tot hier bent gekomen, ben jij in ieder geval enthousiast en heb ik er alle vertrouwen in dat we samen verder gaan!


Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en we nemen binnen 24 contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit is dan een match-call.

Voel jij je toch geen beginnende ondernemer meer?