De beste coaches hebben een coach.

Het is heel simpel. Jij kent de magie van coaching. En dat gun je jezelf. Juist op het niveau waar jij nu onderneemt.

ELITE coaches zijn de afwijkers die gaan voor het hoogst haalbare door zichzelf de absolute prioriteit te maken, zodat al het andere opnieuw volgt.

Every level has a new devil

Veel coaches coachen, maar dat betekent nog niet dat ze tot in hun tenen overtuigd zijn van de magie van coaching. Jij wel. Jij ziet het dagelijks bij je eigen klanten. En dat gun je jezelf ook.

Want op het niveau waar jij bent aangekomen, liggen gewoon nieuwe uitdagingen op je te wachten. Je kunt zó groot dromen dat het overweldigend voelt. En in de weg ernaartoe af en toe behoorlijk eenzaam. 

In wat je doet leg je de lat hoog en maar zo steekt dat Imposter Syndrome weer de kop op. En over ‘kop’ gesproken… van dat hoofd word je soms gek. Het staat nooit stil. Je analyseert, overweegt, evalueert en bent in het succes van vandaag alweer bezig met de volgende stap.

In wat we echt willen, zijn we  maar al te vaak onze eigen belemmering. En jij wilt verder, voorbij de blokkades, voorbij het lawaai in je hoofd. Je weet dat er nog veel meer mogelijk is. En daarom wil je nu gecoacht worden.

 

Hoe beter jij gaat...

Natuurlijk heb je een slimme strategie en goede marketing nodig. Dat hoef ik jou niet te vertellen. Maar jij bent degene die het (nieuwe) succes van je business moet dragen. Jij hebt het te doen. Niemand anders. En als in jou niet lekker loopt, heeft dat invloed op al het andere.

We zijn geneigd aan onszelf voorbij te lopen. Of op z’n minst lang te wachten. Omdat je in de kern een fixer bent. En er kan pas wat gefixt worden wanneer er een probleem is. Toch? En als er dan een probleem is, regel je het eerst zelf. Dat heb je altijd zo gedaan. En met succes.

Maar je voelt dat je nu niet wilt wachten tot de problemen de pan uit rijzen. Je wilt jezelf nu prioriteit maken en het niet alleen hoeven doen. Want hoe beter jij gaat, hoe beter al het andere. En je gunt jezelf nóg beter, nóg fijner, nóg vrijer. Meer jij. Meer flow en rijkdom in je leven en business.

”Je hebt niet per se coaching nodig. Je wilt het. En dat is iets heel anders. Welkom bij ELITE.'

Dit zijn redenen waarom jij gecoacht wil worden.

Praktische
details

ELITE

EXTRA BONUS

Krijg een jaar lang gratis toegang tot de VERRIJK dagen (t.w.v. 397 euro). Een dag om te voelen hoe het is om echt te leven. Ervaar pure rijkdom en ontdek – mentaal, fysiek en samen de diepere laag in jezelf. #borntofeelallive

Plan een High impact call in

Wanneer het tijd is om even niet te coachen, maar gecoacht te worden.

Dit is wat anderen zeggen

“Ik ervaar bij Rien dat een interne transformatie een totaal nieuw bedrijf maakt. Ik ben niet snel kwetsbaar, maar bij Rien lukte dat direct. Ontwapenend! Rien ziet mijn waarde nog eerder dan ik zelf zie.”
- Joanne Lameris, stem- en presence coach -
“Het grootste cadeau van de coaching met Rien is dat ik de uitwerking zelfs naar mijn kinderen toe merk. Alles stroomt nu, ik leef nu echt en het is allemaal nog meer mij.”
- Petra Veldhuis, systeemtherapeut -

Ik ben rien

Bij álle psychologische testen die ik heb gedaan, dacht ik bij de uitslag: “Ok, maar ik ben veel meer dan dat.” Ik ben extravert, maar ook introvert. Ik ben een krachtige leider, maar laat me ook makkelijk leiden. Ik ben spiritueel, maar niet zweverig.

En eigenlijk vind ik dit fantastisch. We zijn veel meer dan wat testen kunnen uitwijzen, mensen over ons zeggen en wij over onszelf denken. En hoe meer we connectie maken met die waarde, hoe meer alles gaat stromen.

Ik coach al zolang ik geld verdien. En bij al die mensen die ik gecoacht heb, zag ik dit; ze willen het liefst in het nu gelukkig zijn, hun denken is de grootste vijand en ze zijn allemaal krachtiger dan ze in eerste instantie zelf geloven.

Laat me je herinneren aan het feit hoe krachtig je bent. Zodat jij je leven en business kunt inrichten naar je hart.

Deze coaching is niets voor jou wanneer je...

jouw ELITE jaar

 In onze samenwerking gaan we voor minimaal een jaar en is jouw persoonlijke transformatie de bakermat voor alle andere ontwikkelingen. Vanuit deze transformatie werken we concreet aan jouw inspirerende dromen en ontdekken we samen wat je écht wilt en waar je écht toe in staat is. Dat is maar al te vaak groter en meeslepender dan je nu denkt. Tijdens dit proces dealen we met opkomende belemmeringen, ‘klein denken’, blokkades en bouwen we vanuit jouw werkelijke potentie verder.

We werken intuïtief, volgens mijn effectieve, holistische aanpak:

1.

We ‘gebruiken’ jouw opvoeding, familiesystemen, cultuur, ingeslepen patronen, belemmeringen en overtuigingen om overzicht en inzicht te krijgen voor wat je in het nu te doen hebt.

2.

Alles vanuit een basis van volledige acceptatie en omarming van alles wat is en zich aandient. Dit is een fundamenteel andere zienswijze dan je waarschijnlijk gewend bent in de huidige prestatie- en feelgood maatschappij (en wat ik ook bij veel businesscoaches zie).

3.

Ik heb een andere visie op ‘denken’ dan de mainstream. Ik geloof dat je jouw denken niet hoeft aan te passen, niet mee in gevecht hoeft, en niet anders of beter hoeft te denken, maar ons denkende brein zoveel mogelijk laten voor wat het is. Gewaar-zijn van alles wat er is, verder niets. Dit is de opening naar intuïtie, lijf en ons bewuste-zijn (jouw kern- potentieel). Dit kunnen is diréct toegang hebben tot jouw innerlijke goud. Bijna – zo niet alle – al onze pijn, ellende, belemmeringen en gedoe vindt plaats in de verhalen van ons hoofd.

4.

In alles breng ik je constant terug naar het nu. Het verleden is inzichtgevend, maar meer niet. En ook jouw toekomst gaat vaak gepaard met piekeren, dromen of angsten en bestaat simpelweg niet. Er is alleen nu. Dat begrijpen, gaat al het verschil maken voor je.

5.

Ik heb een holistische benadering; alles is één. Businessgroei begint bij groei in jou. Dus geen oppervlakkige benadering op sales, marketing en strategie. Altijd vanuit jouw eigen kernpotentieel. En full focus mentoring op jouw hele zijn; je mentale en fysieke gezondheid, gedragsverandering, relaties, business… alles.

6.

Veel coaches zweren bij alleen maar de goede vragen stellen en alles uit de coachee laten komen. Ik combineer vragen stellen met inbreng van mijn eigen visie, doe je concrete voorstellen en neem je mee in mijn eigen filosofie.

De investering in jezelf?

€ 2.083

ex btw. per maand

Dit is wat anderen zeggen

“Ik had de overtuiging dat ik juist door heel veel te doen impact kon maken, maar in de coaching kwam naar voren dat ik veel meer impact maak door juist focus aan te brengen en te versimpelen. Zo lever je veel meer kwaliteit en maak je dus meer impact.”
- Marianne de Koning, sociaal ondernemer -
“De coaching van Rien is voor mij zo confronterend en helpend geweest. Ik heb mij sinds lange tijd niet zo krachtig en prettig gevoeld als nu. Ik raad dit iedereen aan. Wat is dit helpend voor mij!"
- Gerlof Bokma, systeemtherapeut -

Plan een High impact call in

En ontdek direct vrijblijvend mijn manier van coachen

FAQ

De investering in jezelf?

Kan ik de investering voor dit traject in termijnen doen?

Dat kan zeker. Ik denk graag met je mee hoe we dit zo goed mogelijk voor je inrichten. Plan een High Impact call in en dan vertel ik je er graag meer over. Wanneer je de investering in één keer doet, neem ik je mee luxe dineren. Love it. 

Welke type ondernemers coach jij?

Ruim 80% van mijn klanten is (gevestigd) coach of therapeut met een eigen business. Inmiddels coach ik ook ondernemers buiten die doelgroep. Ik geloof namelijk wel in het kiezen van een niche, maar meer nog in een match. Als die match er is en je bent geen coach of therapeut, gaan we alsnog samenwerken. Raken mijn teksten en boodschap jou? Dan adviseer ik je een vrijblijvende call in te plannen.

Oef, ik vind de investering wel pittig. Hoe ga ik hiermee om?

Ik heb nog geen ondernemer gehad die de investering niet pittig vond. Het is een behoorlijke investering in tijd én geld. Ik heb geen eenduidig antwoord hoe je hiermee om moet gaan. Wel zeg ik dit; als je aan alles voelt dat mijn boodschap en aanpak je raakt, boek dan in ieder geval de vrijbijvende call. Je kunt daarna beslissen wat goed voelt. Sommige van mijn klanten ontdekten tijdens de vrijblijvende call dat een traject met mij precies is wat ze willen en wat voor dat moment goed is, dat ze heel creatief worden in de investering bij elkaar verzamelen. Waar een wil is, is meestal ook een weg. Zijn er echt geen enkele mogelijkheden om de investering te doen, boek dan nu geen call. Wellicht in de nabije toekomst?

Ik vind het fijn om precies te weten wat er in het trajet zit, kun je dat vertellen?

Dat begrijp ik! De vaste onderdelen heb je op deze pagina kunnen lezen (onder het kopje ‘praktische details’). Verder werk ik intuïtief en flexibel. Voorafgaand aan het traject stem ik heel praktisch met je af en weet je precies waar je aan toe bent. Tijdens het traject kunnen we in onderlinge afstemming aanpassen waar we daar allebei de behoefte voelen. Geen onverwachte dingen dus, maar wel wil ik de ruimte houden om onze intuïtie te volgen en te voldoen aan jouw behoeftes in het moment. We doen wat nodig is om de transformatie te bewerkstelligen die je verlangt.

Ik loop al bij een andere coach. Is dit dan wel goed te combineren?

Dit is geen probleem. Sterker nog, ik zie bij mijn klanten dat dit zelfs versterkend werkt. Het fijne aan mijn traject is dat ik met jou naar de kern ga van jouw zijn én je business. Dat geeft rust, overzicht, focus en zelfs heling. Ik zie dat veel businesscoaches focussen op voornamelijk strategie. Dat raken we in ons traject zeker ook aan (wanneer nodig), maar heeft niet de hoofdfocus. Wij gaan een laag dieper, waarbij je heel veel vrijheid (en dus ook rust) gaat ervaren in je zijn en denken.

€ 2.083