groeiprogramma abundance

Een combi-traject (1:1 en groep) voor coaches met een eigen business die exponentieel willen groeien. Voor meer rust in je kop, autoriteit in je markt en geld op je bankrekening.

wat als je boven de massa kunt [en moet] uitstijgen?

Wel eens in Amsterdam geweest? In een drukke winkelstraat vol toeristen kan je je behoorlijk onzichtbaar voelen. En dan heb ik het nog maar over één winkelstraat. Probeer nu even alle inwoners van Amsterdam voor je te zien. Ik help je even; dat zijn ongeveer 100.000 mensen.

Zoveel coaches zijn er dus in Nederland. En in die massa van coaches probeer jij ook een succesvol en winstgevend bedrijf op te zetten. 

Het leuke van een massa is dat iedereen op elkaar gaat lijken. 

Kan jij dus mooi gaan afwijken van de massa en helemaal je eigen ding gaan doen. Precies wat we nu te doen hebben.

lever onbevreesd jouw waarde. doe jou.

Oké, wat doet de massa? In ieder geval drie dingen. 

  1. Ze werken met een uurtarief en hebben vaak geen gezonde cashflow (gedoe met geld).
  2. Ze hebben zelf nog niet de magie van high value coaching ervaren (en zijn dus niet echt overtuigd om dit zelf wel zo aan te bieden).
  3.  Ze durven niet echt voor hun waarde te gaan staan (en geloven niet helemaal in de impact die ze kunnen maken).

En dus struggelen veel coaches. Ze voelen zich onzeker, verdienen niet genoeg geld en maken niet echt blijvende impact bij hun klanten. Vooral omdat ze niet écht geloven in de magische en transformerende kracht van hun eigen coaching. Het is één van de eerste dingen die we ontketenen als we gaan samenwerken; jouw eigen kracht, jouw eigen waarde.

Want als je eens wist hoe krachtig je bent... dat zou alles veranderen. Je zou schaamteloos je waarde durven leveren en prijzen vragen die daarbij horen. Je zou een aanbod creëeren die boven de massa van coaches uitstijgt.

Je zou helemaal jou doen. En dat is wat nodig is.

”ontketen je eigen waarde, waardoor alles gaat stromen."

A-BUN-DANCE in jou en je business.

Praktische
details combi traject

Praktische details

EXTRA BONUS

Krijg een jaar lang gratis toegang tot de VERRIJK dagen (t.w.v. 397 euro). Een dag om te voelen hoe het is om echt te leven. Ervaar pure rijkdom en ontdek – mentaal, fysiek en samen de diepere laag in jezelf. #borntofeelallive

Plan een call in

Wanneer het tijd is om even niet te coachen, maar gecoacht te worden.

Dit is wat anderen zeggen

“Ik ervaar bij Rien dat een interne transformatie een totaal nieuw bedrijf maakt. Ik ben niet snel kwetsbaar, maar bij Rien lukte dat direct. Ontwapenend! Rien ziet mijn waarde nog eerder dan ik zelf zie.”
- Joanne van der Lugt, stem- en presence coach -
“Het grootste cadeau van de coaching met Rien is dat ik de uitwerking zelfs naar mijn kinderen toe merk. Alles stroomt nu, ik leef nu echt en het is allemaal nog meer mij.”
- Petra Veldhuis, systeemtherapeut -

Ik ben rien

Bij álle psychologische testen die ik heb gedaan, dacht ik bij de uitslag: “Ok, maar ik ben veel meer dan dat.” Ik ben extravert, maar ook introvert. Ik ben een krachtige leider, maar laat me ook makkelijk leiden. Ik ben spiritueel, maar niet zweverig.

En eigenlijk vind ik dit fantastisch. We zijn veel meer dan wat testen kunnen uitwijzen, mensen over ons zeggen en wij over onszelf denken. En hoe meer we connectie maken met die waarde, hoe meer alles gaat stromen.

Ik coach al zolang ik geld verdien. En bij al die mensen die ik gecoacht heb, zag ik dit; ze willen het liefst in het nu gelukkig zijn, hun denken is de grootste vijand en ze zijn allemaal krachtiger dan ze in eerste instantie zelf geloven.

Laat me je herinneren aan het feit hoe krachtig je bent. Zodat jij kunt coachen op een manier die niet te evenaren is.

Klaar om te groeien tot hoogtes die je amper kunt voorstellen?

het A-bun-dance traject

Dit is geen half werk. En dat wil je ook niet. Je wilt all-in, al voelt dat ook spannend. In dit traject werken we – met de andere leden van Abundance – een half jaar samen. 

We werken intuïtief, volgens mijn effectieve, holistische aanpak:

1.

We ‘gebruiken’ jouw opvoeding, familiesystemen, cultuur, ingeslepen patronen, belemmeringen en overtuigingen om overzicht en inzicht te krijgen voor wat je in het nu te doen hebt.

2.

Alles vanuit een basis van volledige acceptatie en omarming van alles wat is en zich aandient. Dit is een fundamenteel andere zienswijze dan je waarschijnlijk gewend bent in de huidige prestatie- en feelgood maatschappij (en wat ik ook bij veel businesscoaches zie).

3.

Ik heb een andere visie op ‘denken’ dan de mainstream. Ik geloof dat je jouw denken niet hoeft aan te passen, niet mee in gevecht hoeft, en niet anders of beter hoeft te denken, maar ons denkende brein zoveel mogelijk laten voor wat het is. Gewaar-zijn van alles wat er is, verder niets. Dit is de opening naar intuïtie, lijf en ons bewuste-zijn (jouw kern- potentieel). Dit kunnen is diréct toegang hebben tot jouw innerlijke goud. Bijna – zo niet alle – al onze pijn, ellende, belemmeringen en gedoe vindt plaats in de verhalen van ons hoofd.

4.

In alles breng ik je constant terug naar het nu. Het verleden is inzichtgevend, maar meer niet. En ook jouw toekomst gaat vaak gepaard met piekeren, dromen of angsten en bestaat simpelweg niet. Er is alleen nu. Dat begrijpen, gaat al het verschil maken voor je.

5.

Ik heb een holistische benadering; alles is één. Businessgroei begint bij groei in jou. Dus geen oppervlakkige benadering op sales, marketing en strategie. Altijd vanuit jouw eigen kernpotentieel. En full focus mentoring op jouw hele zijn; je mentale en fysieke gezondheid, gedragsverandering, relaties, business… alles.

6.

Veel coaches zweren bij alleen maar de goede vragen stellen en alles uit de coachee laten komen. Ik combineer vragen stellen met inbreng van mijn eigen visie, doe je concrete voorstellen en neem je mee in mijn eigen filosofie.

De investering in jezelf?

€ 1.617,-

ex btw. per maand

Dit is wat anderen zeggen

“Ik had de overtuiging dat ik juist door heel veel te doen impact kon maken, maar in de coaching kwam naar voren dat ik veel meer impact maak door juist focus aan te brengen en te versimpelen. Zo lever je veel meer kwaliteit en maak je dus meer impact.”
- Marianne de Koning, sociaal ondernemer -
“De coaching van Rien is voor mij zo confronterend en helpend geweest. Ik heb mij sinds lange tijd niet zo krachtig en prettig gevoeld als nu. Ik raad dit iedereen aan. Wat is dit helpend voor mij!"
- Gerlof Bokma, systeemtherapeut -

Plan nu je call in

En ontdek direct vrijblijvend mijn manier van coachen

Wanneer je voelt dat er meer in zit.

FAQ

Kan ik de investering voor dit traject in termijnen doen?

Dat kan zeker. Je investeert 1.617 ex BTW per maand.

Wat gaan we precies doen?

De start van ons traject en jouw persoonlijke en zakelijke transformatie is altijd je identiteit of innerlijke houding. Dit is de basis van wat we doen en waar vandaan alles komt. Vervolgens creëeren we een unieke strategie voor een simpele en winstgevende business waarin je werkt met een hooggeprijsd aanbod. Je ervaart rust in je kop, wordt een autoriteit in jouw markt en zorgt voor geld op je bankrekening.

Wat krijg ik?
  • 1:1 live kick-off
  • 1x per maand groepscall (hot-seat)
  • 1x per maand 1:1 call
  • Telegram support
  • Extra live strategie-sessie (1:1)
  • Extra sessie vanuit team
Hoe werkt de combinatie 'groep' en 'individueel'?

Je werkt allereerst en vooral met mij samen. Daarnaast ontvang je maandelijks een call met de groep in de vorm van een online hot-seat. Jij ontvangt daar coaching en je kunt de coaching van andere deelnemers observeren (en daarvan leren). 

Ik loop al bij een andere coach. Is dit dan wel goed te combineren?

Dit is geen probleem. Sterker nog, ik zie bij mijn klanten dat dit zelfs versterkend werkt. Het fijne aan mijn traject is dat ik met jou naar de kern ga van jouw zijn én je business. Dat geeft rust, overzicht, focus en zelfs heling. Ik zie dat veel businesscoaches focussen op voornamelijk strategie. Dat raken we in ons traject zeker ook aan (wanneer nodig), maar heeft niet de hoofdfocus. Wij gaan een laag dieper, waarbij je heel veel vrijheid (en dus ook rust) gaat ervaren in je zijn en denken.

€ 1.617 p/m