er zijn op dit moment meer dan 100.000 coaches. en jij...

Dus, wat jij hebt te doen (met mijn hulp):

  • Lever onbevreesd jouw waarde.
  • Creëer en verkoop een hooggeprijsd aanbod voor jouw doelgroep.
  • Maak door jouw persoonlijke groei meer impact bij jouw eigen klanten.

wat als je boven de massa kunt [en moet] uitstijgen?

Wel eens in Amsterdam geweest? In een drukke winkelstraat vol toeristen kan je je behoorlijk onzichtbaar voelen. En dan heb ik het nog maar over één winkelstraat. Probeer nu even alle inwoners van Amsterdam voor je te zien. Ik help je even; dat zijn ongeveer 100.000 mensen.

Zoveel coaches zijn er dus in Nederland. En in die massa van coaches probeer jij ook een succesvol en winstgevend bedrijf op te zetten. 

Het leuke van een massa is dat iedereen op elkaar gaat lijken. Kan jij dus mooi gaan afwijken van de massa en helemaal je eigen ding gaan doen. Precies wat we te doen hebben.

lever onbevreesd jouw waarde. doe jou.

Oké, wat doet de massa? In ieder geval drie dingen. 

  1. Ze werken met een uurtarief en hebben vaak geen gezonde cashflow (gedoe met geld).
  2. Ze hebben zelf nog niet de magie van high value coaching ervaren (en zijn dus niet echt overtuigd om dit zelf wel zo aan te bieden).
  3.  Ze durven niet echt voor hun waarde te gaan staan (en geloven niet helemaal in de impact die ze kunnen maken).

En dus struggelen veel coaches. Ze voelen zich onzeker, verdienen niet genoeg geld en maken niet echt blijvende impact bij hun klanten. Vooral omdat ze niet écht geloven in hun waarde. In de magische en transformerende kracht van hun eigen coaching. Het is één van de eerste dingen die we ontketenen als we gaan samenwerken; jouw eigen kracht, jouw eigen waarde.

Want als je eens wist hoe krachtig je bent... dat zou alles veranderen. Je zou schaamteloos je waarde durven leveren en prijzen vragen die daarbij horen. Je zou een aanbod creëeren die boven de massa van coaches uitstijgt.

Je zou helemaal jou doen. En dat is precies wat nodig is.

”ontketen je eigen waarde en maak blijvende impact bij jouw eigen klanten"

A-BUN-DANCE in jou, in je business en bij jouw klanten.

Praktische
details

Praktische details

EXTRA BONUS

Krijg een jaar lang gratis toegang tot de VERRIJK dagen (t.w.v. 397 euro). Een dag om te voelen hoe het is om echt te leven. Ervaar pure rijkdom en ontdek – mentaal, fysiek en samen de diepere laag in jezelf. #borntofeelallive

Plan een High impact call in

Wanneer het tijd is om even niet te coachen, maar gecoacht te worden.

Dit is wat anderen zeggen

“Ik ervaar bij Rien dat een interne transformatie een totaal nieuw bedrijf maakt. Ik ben niet snel kwetsbaar, maar bij Rien lukte dat direct. Ontwapenend! Rien ziet mijn waarde nog eerder dan ik zelf zie.”
- Joanne van der Lugt, stem- en presence coach -
“Het grootste cadeau van de coaching met Rien is dat ik de uitwerking zelfs naar mijn kinderen toe merk. Alles stroomt nu, ik leef nu echt en het is allemaal nog meer mij.”
- Petra Veldhuis, systeemtherapeut -

Ik ben rien

Bij álle psychologische testen die ik heb gedaan, dacht ik bij de uitslag: “Ok, maar ik ben veel meer dan dat.” Ik ben extravert, maar ook introvert. Ik ben een krachtige leider, maar laat me ook makkelijk leiden. Ik ben spiritueel, maar niet zweverig.

En eigenlijk vind ik dit fantastisch. We zijn veel meer dan wat testen kunnen uitwijzen, mensen over ons zeggen en wij over onszelf denken. En hoe meer we connectie maken met die waarde, hoe meer alles gaat stromen.

Ik coach al zolang ik geld verdien. En bij al die mensen die ik gecoacht heb, zag ik dit; ze willen het liefst in het nu gelukkig zijn, hun denken is de grootste vijand en ze zijn allemaal krachtiger dan ze in eerste instantie zelf geloven.

Laat me je herinneren aan het feit hoe krachtig je bent. Zodat jij kunt coachen op een manier die niet te evenaren is.

Klaar om te groeien tot hoogtes die je amper kunt voorstellen?

het A-bun-dance traject

Dit is geen half werk. En dat wil je ook niet. Je wilt all-in, al voelt dat ook spannend. In dit traject werken we een half jaar samen. 

We werken intuïtief, volgens mijn effectieve, holistische aanpak:

1.

We ‘gebruiken’ jouw opvoeding, familiesystemen, cultuur, ingeslepen patronen, belemmeringen en overtuigingen om overzicht en inzicht te krijgen voor wat je in het nu te doen hebt.

2.

Alles vanuit een basis van volledige acceptatie en omarming van alles wat is en zich aandient. Dit is een fundamenteel andere zienswijze dan je waarschijnlijk gewend bent in de huidige prestatie- en feelgood maatschappij (en wat ik ook bij veel businesscoaches zie).

3.

Ik heb een andere visie op ‘denken’ dan de mainstream. Ik geloof dat je jouw denken niet hoeft aan te passen, niet mee in gevecht hoeft, en niet anders of beter hoeft te denken, maar ons denkende brein zoveel mogelijk laten voor wat het is. Gewaar-zijn van alles wat er is, verder niets. Dit is de opening naar intuïtie, lijf en ons bewuste-zijn (jouw kern- potentieel). Dit kunnen is diréct toegang hebben tot jouw innerlijke goud. Bijna – zo niet alle – al onze pijn, ellende, belemmeringen en gedoe vindt plaats in de verhalen van ons hoofd.

4.

In alles breng ik je constant terug naar het nu. Het verleden is inzichtgevend, maar meer niet. En ook jouw toekomst gaat vaak gepaard met piekeren, dromen of angsten en bestaat simpelweg niet. Er is alleen nu. Dat begrijpen, gaat al het verschil maken voor je.

5.

Ik heb een holistische benadering; alles is één. Businessgroei begint bij groei in jou. Dus geen oppervlakkige benadering op sales, marketing en strategie. Altijd vanuit jouw eigen kernpotentieel. En full focus mentoring op jouw hele zijn; je mentale en fysieke gezondheid, gedragsverandering, relaties, business… alles.

6.

Veel coaches zweren bij alleen maar de goede vragen stellen en alles uit de coachee laten komen. Ik combineer vragen stellen met inbreng van mijn eigen visie, doe je concrete voorstellen en neem je mee in mijn eigen filosofie.

De investering in jezelf?

€ 2.250

ex btw. per maand

Dit is wat anderen zeggen

“Ik had de overtuiging dat ik juist door heel veel te doen impact kon maken, maar in de coaching kwam naar voren dat ik veel meer impact maak door juist focus aan te brengen en te versimpelen. Zo lever je veel meer kwaliteit en maak je dus meer impact.”
- Marianne de Koning, sociaal ondernemer -
“De coaching van Rien is voor mij zo confronterend en helpend geweest. Ik heb mij sinds lange tijd niet zo krachtig en prettig gevoeld als nu. Ik raad dit iedereen aan. Wat is dit helpend voor mij!"
- Gerlof Bokma, systeemtherapeut -

Plan een High impact call in

En ontdek direct vrijblijvend mijn manier van coachen

FAQ

De investering in jezelf?

Kan ik de investering voor dit traject in termijnen doen?

Dat kan zeker. Ik denk graag met je mee hoe we dit zo goed mogelijk voor je inrichten. Plan een High Impact call in en dan vertel ik je er graag meer over. Wanneer je de investering in één keer doet, neem ik je mee luxe dineren. Love it. 

Welke type ondernemers coach jij?

Ruim 80% van mijn klanten is (gevestigd) coach of therapeut met een eigen business. Inmiddels coach ik ook ondernemers buiten die doelgroep. Ik geloof namelijk wel in het kiezen van een niche, maar meer nog in een match. Als die match er is en je bent geen coach of therapeut, gaan we alsnog samenwerken. Raken mijn teksten en boodschap jou? Dan adviseer ik je een vrijblijvende call in te plannen.

Oef, ik vind de investering wel pittig. Hoe ga ik hiermee om?

Ik heb nog geen ondernemer gehad die de investering niet pittig vond. Het is een behoorlijke investering in tijd én geld. Ik heb geen eenduidig antwoord hoe je hiermee om moet gaan. Wel zeg ik dit; als je aan alles voelt dat mijn boodschap en aanpak je raakt, boek dan in ieder geval de vrijbijvende call. Je kunt daarna beslissen wat goed voelt. Sommige van mijn klanten ontdekten tijdens de vrijblijvende call dat een traject met mij precies is wat ze willen en wat voor dat moment goed is, dat ze heel creatief worden in de investering bij elkaar verzamelen. Waar een wil is, is meestal ook een weg. Zijn er echt geen enkele mogelijkheden om de investering te doen, boek dan nu geen call. Wellicht in de nabije toekomst?

Ik vind het fijn om precies te weten wat er in het trajet zit, kun je dat vertellen?

Dat begrijp ik! De vaste onderdelen heb je op deze pagina kunnen lezen (onder het kopje ‘praktische details’). Verder werk ik intuïtief en flexibel. Voorafgaand aan het traject stem ik heel praktisch met je af en weet je precies waar je aan toe bent. Tijdens het traject kunnen we in onderlinge afstemming aanpassen waar we daar allebei de behoefte voelen. Geen onverwachte dingen dus, maar wel wil ik de ruimte houden om onze intuïtie te volgen en te voldoen aan jouw behoeftes in het moment. We doen wat nodig is om de transformatie te bewerkstelligen die je verlangt.

Ik loop al bij een andere coach. Is dit dan wel goed te combineren?

Dit is geen probleem. Sterker nog, ik zie bij mijn klanten dat dit zelfs versterkend werkt. Het fijne aan mijn traject is dat ik met jou naar de kern ga van jouw zijn én je business. Dat geeft rust, overzicht, focus en zelfs heling. Ik zie dat veel businesscoaches focussen op voornamelijk strategie. Dat raken we in ons traject zeker ook aan (wanneer nodig), maar heeft niet de hoofdfocus. Wij gaan een laag dieper, waarbij je heel veel vrijheid (en dus ook rust) gaat ervaren in je zijn en denken.

€ 2.250