Klaar om Samen sneller naar de kern te gaan?

Welkom op de plek waar het leven geleefd én verrijkt wordt. De Mastermind waar kwaliteit voorop staat om zo terug te gaan naar de essentie.

Want wat jij wilt, lukt niet alleen.

Waar je nu staat voelt eigenlijk weer als een begin. Een begin van iets groters. Succesvoller. De buitenwereld ziet jouw succes en vraagt zich wellicht af wat je nou moeilijk loopt te doen: “Je hebt alles toch al?” Maar zo voelt het voor jou niet. Wat jij wilt gaat voorbij oppervlakkig succes. 

Jij wilt leven. In dít moment je gewoon goed, rustig en rijk voelen. Dat je ‘s ochtends wakker wordt en kunt genieten van dat wat je hebt. Niet straks, niet later. Nu. En daarvoor mag je business nog simpeler, nog vervullender. En jij nog meer terug naar wie je echt bent. En op dit niveau heb je daar anderen voor nodig. Die dezelfde dromen hebben als jij.

Jij zoekt een plek om te zijn.

Binnen je business heb jij de leiding. En ook op jouw socials word je gezien als de leider. Iemand die voorop loopt. Maar dat ken je wel. Wat je zoekt is een plek om te zoeken, te ontdekken en op jouw tijd te vinden. Een plek waar je het even niet weet en mag leren van anderen. Een plek waar je zelfs kunt vastlopen.
Deze Mastermind is zo’n plek. Een veilige haven waar je simpelweg kunt zijn, maar ook een spiegel voorgehouden krijgt door mensen die dezelfde successen en uitdagingen tegenkomen als jij. Een plek waar het leven geleefd en met elke meeting verrijkt wordt.

”CORE brengt drukke ondernemers met grote visies bij elkaar die samen hun leven willen verrijken en hun rijkdom verder willen uitbouwen.”

Wat biedt CORE The Mastermind jou?

Praktische
details

Praktische details

EXTRA BONUS

Bij een jaar membership geef je jezelf het cadeau van volledige commitment én ontvang je een extra 1:1 call met Rien. Ook krijg je €100 korting op de volgende VERRIJK dag!

Klaar om samen te versnellen?

Vul de vragenlijst in zodat wij kunnen ontdekken of we een match zijn.

Dit is wat anderen zeggen

"Rien laat je groeien tot hoogtes die je zelf niet kon voorstellen."
- Lein Roelofsen, deelnemer van CORE en eigenaar van ‘Koken met Lein’ -
"Dit programma is voor mij zo confronterend én helpend. Ik heb mij sinds lange tijd niet zo krachtig en prettig gevoeld als nu. Ik raad dit iedereen aan!”
- Gerlof Bokma, deelnemer van CORE en eigenaar therapiepraktijk. -

Ik ben rien

Jarenlang werkte ik in en met teams. Toen ik besloot te gaan ondernemen, stond ik er opeens alleen voor. Dacht ik. Het voordeel van alleen werken is dat alles op jouw voorwaarden en tempo gebeurt. Het grote nadeel is dat je het dan ook echt alleen doet. En ik denk dat we daar niet voor gemaakt zijn.

Binnen de kortste keren miste ik verbinding en kritische feedback. Dit was de reden dat ik zo snel mogelijk ondernemers om mij heen verzamelde die dezelfde levensvisie en soortgelijke dromen hadden. Hierdoor durfde ik grotere stappen te maken en risico’s te nemen, waardoor mijn bedrijf in een stroomversnelling terecht kwam.

Precies de reden voor het ontstaan van CORE The Mastermind. Voor jou de veilige plek voor verbinding en de feedback die je nodig hebt, zodat je jouw leven en business kunt verrijken.

Zijn wij een match?

Wat is CORE The Mastermind niet?

1.

Een groep waar je uitgebreid kunt klagen over hoe zwaar ondernemen is en roddelen over mede-ondernemers. Klagen mag, even. Roddelen is uitgesloten. Alle deelnemers zijn volledig gecommitteerd om de sfeer vruchtbaar, stimulerend en opbouwend te laten zijn.

2.

Een groep waar je kunt komen en gaan wanneer jij wilt. Er is niets vrijblijvends aan deze Mastermind. Daar is niemand bij geholpen. Jij ook niet.

3.

Een groep die afwacht tot wanneer de organisator (Rien) weer eens initiatief neemt. Je draagt verantwoordelijkheid voor je eigen proces en inbreng in de groep. Hoe meer jij bijdraagt en inbrengt, hoe groter de benefits voor je zijn. En voor de groep.

4.

Gericht op zo snel mogelijk, zoveel mogelijk geld verdienen. We zijn absoluut niet vies van veel geld verdienen, maar deze Mastermind richt zich op het verrijken van je leven. We mikken op langere termijn succes, die allereerst intern bij jou begint.

Praktische details

investering: € 250

of

2500 euro ex btw per jaar +gratis  1:1 call met Rien én €100 korting op de volgende VERRIJK dag!

Dit is wat anderen zeggen

“Ik kan veel beter keuzes maken die afgestemd zijn op wat ik nodig heb en op mijn intuïtie.”
- Laura de Harder, deelnemer van CORE en leiderschapscoach -
“De Mastermind is voor mij een stok achter de deur, zodat ik minder excuses verzin en echt aan mijn bedrijf werk. Het feit dat er altijd iemand met je mee kan denken, is alleen al de investering waard.”
- Renske Bisschop, deelnemer van CORE en orthomoleculair coach -

Klaar om uit te zoomen en te voelen?

En kies jij voor kwaliteit boven kwantiteit? Ontdek dan of jij dé ondernemer bent die The CORE Mastermind verrijkt.

FAQ

Hoe zit de investering precies?

Je kunt kiezen. Of je investeert maandelijks (€250 ex) of jaarlijks (€2500 ex). Wanneer je voor jaarlijks kiest, ontvang je een extra 1 op 1 call met Rien én €100 korting bij de eerstvolgende Verrijk dag (je investeert dan €247 i.p.v. €347).

Zit ik ergens aan vast?

Ik werk met ondernemers die full committed zijn. Wanneer je écht besluit niet langer deel te willen uitmaken van The CORE Mastermind, kun je per direct opzeggen. De maand die volgt, betaal je dan niet meer.

Wat zijn de datums van alle meet-ups?

Die zijn inderdaad allemaal al bekend en staan vast (voor het jaar 2023 en 2024). Wanneer je in wilt stappen adviseer ik je het intakeformulier in te vullen. Daarna spreken we elkaar in een call en deel ik alle praktische details met je.

Kan ik elk moment instappen?

Yes! Voel je helemaal welkom. De ondernemers die al zijn ingestapt, zitten op je komst te wachten.

Voor alles wat je waard is,

weet wat je waard bent!

Niet morgen, of volgende maand. Nú.