Je bent niet gemaakt om klein te blijven.

Het is mijn missie om jou door te laten breken in je eigen leven, de beste versie van jezelf te worden om zo het leven te leiden waar jij blij van wordt en impact kunt maken.

Gezonde leefstijl

Soms moet ik mezelf knijpen als ik besef waar ik nu sta. En dit had ik drie jaar geleden niet voor mogelijk gehouden.
Verre van dat zelfs. Ik heb nu een heerlijke relatie met mijn vrouw (Ruth), ben een betrokken vader van drie kinderen (Eva, Seth en Zoë), voel me gezonder en energieker dan ooit, leid een succesvolle onderneming en ervaar meer vrijheid en rijkdom dan ik ooit heb durven dromen.

Dit beeld past precies bij mij. Ik ben een grootse, gepassioneerde denker, een idealist, levensgenieter en een man van relaties. Ik word steeds meer de beste versie van mezelf; de versie die ik diep van binnen allang was. Graag neem ik je mee in mijn verhaal, want een aantal jaar geleden leefde ik absoluut niet het leven dat bij me paste. En ik laat je zien dat een leven waarin jij de beste versie van jezelf wordt én jouw maximale potentieel leert benutten, gewoon mogelijk is. Ja! Ook voor jou.

Ik ben Rien Tanghe. Als doorbraak- en mindsetcoach is het mijn missie om het stof van jouw leven af te blazen, door jouw belemmeringen heen te breken en je te helpen de beste versie van jezelf te worden. Zo leer je jouw potentie maximaal te benutten en het leven te leven waar je van droomt, op jouw voorwaarden. Niet alleen maar voor jezelf, maar om het beste te geven aan de mensen en dingen om je heen. Zodat overal waar jij komt, de wereld een stukje mooier wordt.

Ik ging door een crisis. En dat was hard nodig.

Jarenlang leefde ik niet het leven waar ik echt gelukkig van werd. Ik had een jong gezin, een drukke baan in het onderwijs en volgde een masterstudie. Ik zorgde slecht voor mezelf, had een belabberde leefstijl en bewoog amper. Dat resulteerde in een uitgebluste versie van mezelf die 's ochtends z'n bed niet was uit te krijgen.


Ik was onzeker en had constant bevestiging van buitenaf nodig. Ik vertelde mezelf het verhaal dat ik niet goed genoeg was en voelde me in alles tekort schieten en schuldig om wat ik wel of niet deed. Dit resulteerde uiteindelijk in een huwelijkscrisis en ik dreigde alles te verliezen.

Ook in mijn werk was ik niet langer gelukkig. Al jaren wilde ik 'wat anders', maar had geen idee wat en durfde niet. Omdat ik niet geloofde in mijn eigen potentieel en me liet leiden door allerlei belemmerende overtuigingen ('wat stel ik nou eigenlijk voor?'), bleef ik zitten waar ik zat en werd daar steeds ongelukkiger van.

Mijn hart schreeuwde dat het roer om moest, maar ik had geen idee hoe en durfde geen rigoreuze stappen te zetten. Mijn overtuigingen belemmerden alles.

Totdat mijn persoonlijke crisis een dieptepunt bereikte en ik de keuze maakte. Het was nu alles of niets. Of een leven op mijn voorwaarden in verbinding met mijn eigen potentieel en grootsheid of een leven vanuit angst, tekort, belemmeringen en het klein houden van mezelf.

Ik koos voor het eerste. En dat betekende een gigantische doorbraak.

'Ik liet mijn belemmerende overtuigingen niet langer de baas zijn. En dat betekende een doorbraak op alle fronten.'

vitale gamechanger online training

Ik word steeds meer de beste versie van mezelf.

Na 14 jaar onderwijs, stapte ik uit die wereld en startte een eigen onderneming in 2019. In 2021 startte ik de 2e. Ik volgde mijn hart en besloot niet langer mijn belemmerende overtuigingen en angsten te laten dicteren. Ze waren er wel, maar ik (h)erkende ze en koos te doen wat ik wilde doen. Ondanks de angst. Ik leerde naar mijzelf luisteren en keuzes maken die goed zijn voor mij en mijn omgeving. Ik word steeds meer de beste versie van mijzelf en daarmee maak ik impact als man, echtgenoot, vader, vriend en ondernemer. En dat gun ik jou ook!

En toen werd ik in korte tijd twee keer geconfronteerd met overlijden in mijn directe omgeving.
Twee veel te jonge levens ten einde. En dat schudde me door elkaar. Het leven is kort en kwetsbaar. We zijn vaak zo bezig met gisteren of morgen, maar alles is nu. Je hebt nú de mogelijkheid om impact te maken. Je hebt nú de mogelijkheid om de beste versie van jezelf te worden en met wat jij hebt de wereld om jou heen een beetje mooier te maken. Ik besloot mijn onderneming nog meer toe te spitsen om dat stukje; mensen helpen om nú het leven te leven wat ze willen leven. Er is geen tijd om ons te laten leiden door belemmerende overtuigingen, angst en tekort. Het is de hoogste tijd om door te breken en te doen waarvoor je op deze wereld gezet bent. En daar ga ik je bij helpen.
arrow_drop_up arrow_drop_down