Je bent niet gemaakt om klein te blijven.

En dat is precies wat veel mensen wél doen; klein blijven. Vaak onbewust. Soms zelfs bewust. Ze lijden niet het leven dat ze écht willen. Altijd maar voelen dat er meer in zit, maar daar niet voor durven gaan. Uit angst voor meningen van anderen, falen, stralen, onzekerheid, bang om te verliezen, niet goed genoeg te zijn...  en zo blijf jij - én dus ook je onderneming -  klein. Voel je je niet vrij, kwetsbaar en altijd onrustig. 

Rien Tanghe

Ik heb het zelf jaren gedaan. Mezelf klein gehouden. Vooral bezig met de meningen van anderen en mijn eigen belemmerende overtuigingen dat ik niet goed genoeg was en niet zoveel voorstelde. Deze mindset zorgde voor een constant schuldgevoel, omdat ik er altijd van overtuigd was dat ik te kort schoot. Op mijn werk, maar zeker ook als man van Ruth en vader van mijn drie kinderen. Schuldgevoel en angst voor afwijzing is een bitch. Het houdt je precies daar waar je niet wilt zijn; in een klein, donker hoekje.

Jezelf klein houden is desastreus. Voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Je wordt een soort slap aftreksel van wie je daadwerkelijk bent. Nietszeggend. En alleen maar bezig met meningen van anderen en negatieve overtuigingen in je eigen hart. Dit resulteerde uiteindelijk in een huwelijkscrisis en ik dreigde alles te verliezen.

Ook in mijn werk was ik niet langer gelukkig. Al jaren wilde ik 'wat anders', maar had geen idee wat en durfde niet. Omdat ik niet geloofde in mijn eigen potentieel en me liet leiden door allerlei belemmerende overtuigingen ('wat stel ik nou eigenlijk voor?'), bleef ik zitten waar ik zat en werd daar steeds ongelukkiger van.

Mijn hart schreeuwde dat het roer om moest, maar ik had geen idee hoe en durfde geen rigoreuze stappen te zetten. Mijn overtuigingen belemmerden alles.

Totdat mijn persoonlijke crisis een dieptepunt bereikte en ik de keuze maakte. Het was nu alles of niets. Of een leven op mijn voorwaarden in verbinding met mijn eigen potentieel en grootsheid of een leven vanuit angst, tekort, belemmeringen en het klein houden van mezelf.

Ik koos voor het eerste. En dat betekende een gigantische doorbraak.

Of een leven op mijn voorwaarden, of een leven vanuit angst en tekort. 

Na 14 jaar onderwijs, stapte ik uit die wereld en startte een eigen onderneming in 2019. In 2021 startte ik de 2e. Ik volgde mijn hart en besloot niet langer mijn belemmerende overtuigingen en angsten te laten dicteren. Ze waren er wel, maar ik (h)erkende ze en koos te doen wat ik wilde doen. Ondanks de angst. Ik leerde (weer) naar intuïtie luisteren. Ook maakte ik het freaking belangrijk om voor mijzelf te zorgen. Ik investeerde duizenden euro's in mijn mindset, leefstijl en mijn bewustzijn. En zo zette ik elke dag een stap in mijn grootsheid. 

En toen werd ik in korte tijd twee keer geconfronteerd met overlijden in mijn directe omgeving. Twee veel te jonge levens ten einde. En dat schudde me door elkaar. Het leven is kort en kwetsbaar. We zijn vaak zo bezig met gisteren of morgen, maar alles is nu. Je hebt nú de mogelijkheid om impact te maken met je onderneming. Je hebt nú de mogelijkheid om weer de beste versie van jezelf te worden en met wat jij hebt de wereld om jou heen een beetje mooier te maken. Ik besloot mijn onderneming nog meer toe te spitsen om dat stukje; ondernemers helpen om nú het leven te leven wat ze willen leven. Om daarmee nu de onderneming te creëeren waar ze van dromen. Why wait? Er is geen tijd om ons te laten leiden door belemmerende overtuigingen, angst en tekort. Het is de hoogste tijd om door te breken en te doen waarvoor je op deze wereld gezet bent. En daar ga ik je bij helpen.
Rien Tanghe coach voor ambitieuze ondernemers

In mijn bedrijf komt alles bij elkaar.

Sinds 2020 ben ik mindset- en doorbraakcoach. En alles komt hier bij elkaar. Ik kan hierin het allerbeste van mijzelf geven. Ik help ondernemers een leven te leiden op hun eigen voorwaarden. Omdat het succes van jouw onderneming vooral een reflectie is van jouw binnenwereld. Ik coach jou daarop. Weer terug naar de beste versie van jezelf, terug naar jouw freaking potentie. 


Jouw business groeit pas als jij groeit. In mijn coaching maken we jou dus belangrijk. Ik ben geen businesscoach, al coach ik ook op strategie en visie. Ik coach jou. Als de ondernemer zich groot voelt, doet de onderneming mee. Zo werkt het.

Ik heb het zelf ervaren en ervaar het dagelijks bij mijn klanten. 

Ze groeien als gekken. Alles in hun leven gaat stromen. En daarmee ook hun onderneming.

Ik leer je gewoon mijn leven. Leer je intuitie volgen, connectie maken met jouw grootsheid, afscheid nemen van je belemmerende overtuigingen en dwars door de angst stappen zetten. Vanuit een ijzersterke mindset, een gezonde leefstijl een krachtig bewustzijn. 

arrow_drop_up arrow_drop_down