Hi, ik ben rien.

Ik help coaches, therapeuten en psychologen groeien tot hoogtes die ze zelf amper kunnen voorstellen én deze groei verankeren, zodat ze een ripple effect ervaren in hun eigen leven, hun business en bij hun klanten.

Bij álle psychologische testen die ik heb gedaan, dacht ik bij de uitslag: “Ok, maar ik ben veel meer dan dat.” Ik ben extravert, maar ook introvert. Maar niet per se ambivert. Ik ben een krachtige leider, maar laat me ook makkelijk leiden. Ik ben spiritueel, maar zweverig?

En eigenlijk vind ik dit fantastisch. We zijn veel meer dan wat testen kunnen uitwijzen, mensen over ons zeggen en wij over onszelf denken. En hoe meer we connectie maken met die waarde, hoe meer alles gaat stromen.

Ik coach al zolang ik geld verdien. En bij al die mensen die ik gecoacht heb, zag ik dit; hun mate van succes (vrijheid, veiligheid, liefde en ook financieel) wordt vooral bepaald door hoe het er intern aantoe gaat. 

Hoe steviger verankerd en vrij je bent in jezelf, hoe beter zich dit vertaalt in de wereld om je heen.

Het is mijn core-business om een veilige plek te faciliteren waarin jij die stevige verankering kunt ervaren en weer ontdekt hoe onbeschrijfelijk krachtig en waardevol je bent.

Kun je je voorstellen wat dit doet met het leven dat je leidt, de business die je runt en de klanten die jij helpt?

Laten we voor niets  minder gaan dan een ripple effect op al deze gebieden van je leven.

Mijn naam…

Rien betekent in het Frans ‘niets’. Dat lijkt deprimerend, maar vat mijn visie exáct samen; je hoeft NIETS toe te voegen aan je leven. Alles is er al. Je intuïtie brengt je precies daar waar je wilt zijn.

De spirituele betekenis van Rien verwijst naar ‘de zee.’ Die staat voor oneindigheid, rust én onrust. Het wateroppervlak kan namelijk nogal onrustig zijn, maar daal een paar meter af en je ontdekt de dieper laag van het leven. De plek waar jouw ware essentie en potentieel klaarligt.

Je hoeft niet nog harder te werken voor dat waar je van droomt. Je droomt ervan, omdat jij in staat bent dat te bereiken. Je hoeft niet gefixt, je bent al goed.

Ik nodig je uit om je te laten dragen – ook al vind je dat lastig. Welkom met alles wat je met je meeneemt. Al je gedoe (je bent ook maar mens), al je twijfels, onzekerheden, je passie en grote dromen. Laten we groeien tot nieuwe hoogtes, door juist te zakken in wie je werkelijk bent.

“ALLES ging mij voor de wind, toch VERLOOR ik mijzelf.”

In de struggle om me aan te passen..

.. aan de verwachtingen van mij en anderen. Ik streed voor de bevestiging die ik dacht te missen en liep daarmee volledig aan mezelf voorbij. Jarenlang heb ik gedacht deze zoektocht het hoofd te kunnen bieden door op te lossen, doorheen te beuken, compleet te negeren of delen in mezelf keihard te veroordelen. Dit resulteerde in het meemaken van meerdere crises.

Door de crisis van zelfwijzing, geloof, overspanning, relatie- en slaapproblemen heen leerde ik dat mijn strategieën om dit leven te leven niet bepaald duurzaam waren en dat alles en iedereen hier -vroeg of laat – onder lijdt. Ik was klaar voor verandering.

VOOR ALLES WAT MIJ WAARD IS.

Voor mijn 3 kinderen

Voor mijn vrouw

Voor mijn klanten

Ik ontdekte dat het in dit leven gaat over zijn, zonder enige verwachting of voorwaarde. Ik leerde dat loslaten en omarmen een magische uitwerking heeft op het hier en nu. Ik ervaarde dat innerlijke heling de groots mogelijke impact heeft op mezelf, de mensen die ik liefheb, mijn bedrijf, mijn klanten en de wereld om mij heen.

En bovenal ontdekte ik dat al mijn angst en pijn over gisteren en morgen ging. Terwijl ik alleen maar in het nu was. De plek waar het leven echt plaatsvindt. We zijn zoveel meer dan ons denken. En hoe meer we connectie maken met die waarde, hoe meer alles gaat stromen. Je groeit tot hoogtes die je zelf amper kunt voorstellen.

Mijn achtergrond

Klaar om gecoacht te worden?

Je weet natuurlijk als geen ander hoe het zit en hoe het moet. Het probleem is dat jij jezelf niet kunt geven wat je echt nodig hebt. Je kunt jezelf niet coachen. Die aandacht, de begeleiding en expertise verdien je wel. En het is nodig, omdat jij met meer invloed en impact jouw eigen klanten wil bedienen. Hoe kan ik jou het beste dienen?