Het ondernemerstraject

Voor gevestigdesuccesvolle ondernemers die ook gewoon gedoe ervaren
en opnieuw de sterkste en fijnste versie van zichzelf willen worden.

Hét ondernemerstraject

Voor gevestigdesuccesvolle ondernemers die ook gewoon gedoe ervaren en opnieuw de sterkste en fijnste versie van zichzelf willen worden. 

Gezonde leefstijl

'Door de coaching van Rien ervaar ik een lichtheid en een vrijheid die zo fijn is! Dit bevrijdende gevoel heeft uitwerking op mijzelf, de omgeving en mijn onderneming. Alles gaat stromen!

Marianne de Koning |  sociaal ondernemer

Je business loopt goed.
Maar dat betekent niet dat jij geen gedoe meer ervaart. Jij struggelt ook nog steeds met onzekerheden, angsten, oordeel, gedoe in relaties, stress en belemmerende overtuigingen. Je kunt je ongelooflijk onrustig voelen en bij tijden super eenzaam.

Jij bent ook gewoon mens.

En juist als succesvolle ondernemer kan dit kwetsbaar voelen. Iedereen kijkt naar je en verwacht wat. Je draagt een grote verantwoordelijkheid. Maar ook jij worstelt zo nu en dan. Zonder dat iemand het ziet.

En jij weet als geen ander; een succesvolle business hebben én houden, betekent zelf succesvol zijn. Op alle gebieden van je leven.

En laat ik met de deur in huis vallen: de grootste struggle vindt plaats in je hoofd en wordt veroorzaakt door je hoofd.


Daarom worstel je er nog steeds, of alweer mee. Omdat je dat gedoe in je hoofd probeert te fixen en er waarschijnlijk een hoop weerstand en oordeel op hebt. En daar zit nou net het probleem. 

Jij...

 •  Bent (online) ondernemer (coach, trainer of consultant).
 •  Hebt een prima lopende business, maar ervaart persoonlijk gedoe
  (relaties, seks, stress, overtuigingen, slaap, zelfvertrouwen, vreemdgaan, onrust, richting & focus, denken, enzovoort).
 •  Verlangt naar rust.
 •  Voelt je kwetsbaar; je bent succesvol én ervaart je struggles.
 •  Laat met jouw struggles niet het achterste van je tong zien.
 •  Wil gezien worden, en vindt dit ook opnieuw spannend.
 •  Zet je kwetsbaarheid strategisch in, maar laat daarin dus niet alles zien.
 •  Ervaart soms een kloof tussen hoe jij je voelt en wat er verwacht wordt.
 •  Jouw persoonlijke struggles hebben meer invloed op je business dan je wilt.
 •  Weet dat jouw onderneming niet harder groeit dan jij zelf doet.
 •  Verlangt naar meer intuïtief leven én ondernemen.
 •  Voelt je maar al te vaak een 'wandelend hoofd'.
 •  Bent zoekende, onrustig en veel minder zeker van alles.
 •  Hebt de neiging jezelf op bepaalde gebieden nog steeds klein te houden.
 •  Wil nog grootsere impact maken in dit leven.
 •  Bent er klaar jouw 'binnenwereld' grondig aan te pakken.
 •  Zoekt naar duurzame transformatie en groei.
 •  Verlangt naar nog lichter, vrijer en leuker leven en ondernemen.

Reviews

"Het programma van Rien is voor mij zo confronterend en helpend geweest. Ik heb mij sinds lange tijd niet zo krachtig en prettig gevoeld als nu. Ik raad dit iedereen aan. Wat is dit helpend voor mij!" Gerlof Bokma - eigenaar therapieraktijk

"Bij Rien is het gelukt mijn belemmerende patronen te doorbreken. Ik ben dapperder geworden en doe nu gewoon direct wat goed voelt." Lisse van de Groep - hondengedragscoach en schrijver

"Ik sla aan op Rien's energie, positiviteit en humor. Zijn aanpak is niet alleen een theorie die goed werkt, maar  ook persoonlijk doorleefd. De eerlijkheid en kwetsbaarheid die hij daarin toont, maakt het super sterk en zorgt voor veiligheid om ook mijn eigen kwetsbaarheid te delen en zo tot de diepste kern te komen." Marianne de Koning - sociaal ondernemer

"Met Rien doorbreek je blijvend niet helpende patronen en je verankerd gedrag dat dient en goed voor je is. Hij laat je groeien tot hoogtes die je zelf niet kon voorstellen." Lein Roelofsen - ondernemer

Jij bent het kapitaal van jouw business.
Zo simpel is het. En als het ergens wringt bij jou, wringt het overal. Meer dan je zou willen. En dat weet je ook wel.


Gedoe in je relatie is - vroeg of laat - gedoe in je business. Worstelen met een ongezonde leefstijl kost je energie en belemmert je optimaal functioneren. Stress omdat je een familieconflict hebt? Minder mentaal vermogen gedurende jouw dag. Je mist scherpte, juist wanneer je het hard nodig hebt. Last van slapeloosheid? Dat kan voelen alsof alles afbrokkelt wat je hebt opgebouwd. Issues in jullie relatie of zelfs een partner die vreemd is gegaan? Ik hoef jou niet te vertellen wat dit doet met je business.

Kortom; gedoe veroorzaakt gedoe. En tegelijk ligt hier je grootste schat.

In dit traject gebruiken we 'jouw gedoe' als springplank. Het is een oproep om weer de sterkste en fijnste versie van jezelf worden, zodat niets je in de weg staat om te leven en te ondernemen zoals jij dat wilt.


En direct maar even eerlijk naar je: ik zie veel ondernemers zichzelf vergeten of het half aanpakken. Cursusje hier, training daar en het zoveelste zelfhulpboek.

De sterkste en fijnste versie van jezelf worden, betekent niet dat je van alles moet toevoegen om er te komen. Je hoeft niet allerlei trucs uit te halen.

De versie die je zoekt zit er allang. En dat weet je. Je bent het alleen even kwijt.


We zijn gewend op te lossen met ons hoofd. En dat werkt niet of maar even. Vaak is ons hoofd juist het probleem, niet de oplossing.

We moeten voorbij het lawaai van je hoofd. Voorbij alle trucjes en zelfhulpadviezen. We mogen op zoek naar die lekkere versie die er dus al is. 

Bij mij gaan we daar rechtstreeks naartoe. Want onder al dat gedoe, daar zit die sterkste en fijnste versie al op je te wachten. En het is de hoogste tijd om al dat potentieel weer volledig aan te wakkeren op de plek waar jij gedoe ervaart.

Zodat jij mentale vrijheid en minder gedoe ervaart. Wat alle ruimte biedt voor jou. En als jij weer al jouw potentie tot je beschikking hebt, hoef ik jou niet te vertellen wat dit met je business doet.

vitaal ondernemen programma

"De coaching zorgde ervoor dat ik weer bij mijn hart kwam."

Lisse van de Groep - vertaler en hondengedragscoach

Hoe ik het zie.

We nemen ons denken te serieus en dat is ook direct ons grootste probleem. We zijn 'wandelende hoofden' geworden en vertrouwen blindelings op alles wat er in ons brein voorbij komt. Wat we kunnen verklaren klopt. De rest is onzin.

Hartstikke fijn en vooral blijven nadenken. Maar ook ongelooflijk belemmerend en vernauwend. Want je vergeet dat je ook bestaat uit een lichaam en een ziel. En die vertelt je van alles!

Kijk, je hoofd gaat de hele dag van links naar rechts. Van fantastisch naar vreselijk, van goed naar fout, van held naar stumper, van 'ik voel me goed' naar 'dit is de slechtste dag ooit.' En jij laat je de hele tijd meeslepen.


Jij bént niet wat je denkt. Jij bent dat wat er was voordat je je verschrikkelijk voelde en dat wat er nog steeds is wanneer jij weer klaar bent met je verschrikkelijk voelen. Het werkt bevrijdend wanneer je al dat denken wat minder macht geeft en meer gaat leven vanuit jouw fijnste versie.

En dat is niets meer dan leven vanuit je ware essentie, voorbij dat lawaai in je hoofd. En dat leer ik je.

Groepsprogramma

"Ik kreeg meer dan waar ik voor kwam. Oud zeer werd aangeraakt en gaf een doorbraak in oude patronen. Rien is een enorm betrokken coach, die volledig gaat voor jou. Niet bang om te confronteren, maar altijd op een prettige en veilige manier."

Petra Veldhuis - systeemcoach
Voor blijvende gezondheid en vitaliteit

"Rien laat je groeien tot hoogtes die je zelf niet kon voorstellen."

Lein Roelofsen - Personal Planner 
Gezonde leefstijl

"Rien heeft een liefdevolle benadering, maar gaat niets uit de weg. Hij analyseert je goed en zijn vragen bieden je inzicht in patronen en belemmeringen. Je ervaart daardoor een lichtheid en een vrijheid die zo fijn is! Dit bevrijdende gevoel heeft een uitwerking op jezelf, je omgeving en je bedrijf. Alles gaat stromen!"

Marianne de Koning - sociaal ondernemer

Dit krijg je.

Live kick-off van 90 minuten

Onder het genot van goede koffie of thee (bij mij thuis) stellen we vast waar je nu staat en waar je wilt staan.

8 coachcalls van 45 minuten

We ontmoeten elkaar online, via ZOOM.

Onbeperkt contact via WhatsApp

Ik ben op ma t/m donderdag beschikbaar voor je van 09:00 uur tot 17:00 uur, maar jij mag me 7 dagen per week 24/7 appen. 

Een extra sessie naar keuze

Je krijgt de mogelijkheid om een sessie te boeken bij één van mijn collega-ondernemers (coaching en opstelling m.b.v. paarden of een Energetisch morfologische bloedtest + advies), t.w.v. €250.

2e live ontmoeting van 120 minuten

Middenin het traject ontmoeten we elkaar weer live onder het genot van een goede lunch. We kijken terug en stellen opnieuw vast waar het over mag gaan, tijdens de 2e helft.

2x MEGA BONUS

1. Jij bent mijn VIP klant en dus krijg je gratis toegang tot al mijn live dagen, t.w.v. €2000. Je bent zo welkom.
2. Zo lang wij samenwerken heb jij toegang tot mijn beste online training, t.w.v. €600, waarbij jij investeert in die sterkste en fijnste versie van jezelf. Je focust op mindset, leefstijl en bewustzijn.

Wat ik doe?

Ik krijg nog wel eens de vraag hoe ik precies coach en wat ik in zo'n traject precies doe voor die diepe transformatie bij mijn klanten.

Dat moet je uiteraard zelf gaan ervaren, maar ik doe een poging. Eén van mijn klanten zei: "Jij denkt zo slim." Ze bedoelde dat ik vaak om-denk. Anders denk. Dat is kenmerkend denk ik. En deze 'manier van denken' zorgt dat ik jou vragen stel die je waarschijnlijk nog niet eerder ontvangen hebt.


Ik doe niet aan methodes. Tenminste, er is geen traditioneel stappenplan. Natuurlijk ontdek je bij mijn aanpak invloeden vanuit de positieve psychologie, Acceptance and Commitment Therapy, transformatieve, intuïtieve en provocatieve coaching. Ook zal ik mijn ervaring als verander-expert inzetten.

Maar - in the end - volg ik mijn intuïtie en mijn hart. Het is namelijk een illusie om tientallen gewoontes, patronen en denkbeelden zomaar te wijzigen met één bepaalde strategie.


Terug naar jouw ware essentie vraagt toewijding, wilskracht, energie, pijn lijden en de bereidheid om oncomfortabele gesprekken te voeren. En tegelijk kan je in een split second zijn waar je moet zijn. Voor bewust-zijn hoef je namelijk niets te DOEN. Minder denken en meer zijn.


Ben jij klaar om de meest transformerende en mooiste reis van je leven te maken in een magische samenwerking met mij?

"Ik geef het beste van mezelf. Zes maanden lang."

Rien Tanghe

Lees je dit nog?

Dan is de kans groot dat jij je aangesproken voelt en jij zo maar eens mijn ideale klant kan zijn! Geloof me, de meeste lezers zijn alweer afgehaakt. Zes maanden is een te grote investering. Ik vraag teveel toewijding en bewustzijn is iets minder concreet dan een duidelijke en hapklare strategie ontwikkelen. Althans, dat denken we vaak.


Dit traject is echt niet voor iedereen. 


Voel jij een JA?


Ik wil alleen dat je een intake aanvraagt als je nu een dikke vette JA voelt.

Alleen zo wordt ons traject magisch en ga jij een diepe en blijvende transformatie ontvangen.

De beste versie van jezelf

"Met Rien heb ik gekeken naar diepe en belemmerende overtuigingen die mij in de weg zaten. Gevolg? Ik voel me super goed en voel nu echt dat ik alle ruimte heb om volop te leven en mij minder zorgen te maken!"

Anne-Marie Bakker - marketingadviseur
Veel gestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Voor (online) ondernemers die stappen willen zetten met hun bedrijf (of willen starten) en inzien dat hier persoonlijke groei nodig is. Voor ondernemers die meer willen leven en ondernemen vanuit hun intuïtie en minder vanuit hun hoofd. Stuur even een mail naar info@rientanghe.nl of plan een match call in via het formulier hieronder om af te stemmen of dit programma bij je past.

Wat is de investering voor het ondernemersprogramma?

Ik vertel je tijdens onze intake (matchcall) wat de investering is. Uiteraard kun je in termijnen betalen.


Wanneer kan ik starten?

Op dit moment is het mogelijk direct te starten. In de match call kan ik je hier meer over vertellen. Op termijn verwacht ik wel een wachtlijst.
.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar rien@rientanghe.nl 


Wil je graag deelnemen aan het programma? Ik wil je graag van tevoren spreken om kennis te maken en af te stemmen of dit de juiste route voor je is. Ik ben niet de juiste coach voor iedereen. Als je tot hier bent gekomen, ben jij in ieder geval enthousiast en heb ik er alle vertrouwen in dat we samen verder gaan!


Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en we nemen binnen 24 contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit is dan een match-call.