Klaar om te vertragen om te versnellen?

In je kop, in je lijf en je business? Kom dan naar de VERRIJK dag die speciaal ontworpen is voor drukke ondernemers zoals jij #borntofeelalive

Waar ben je nou mee bezig?

Je hebt niets anders dan vandaag hè? Het hele ‘ik doe dit, zodat ik later…’ werkt niet. Voor jou niet en voor je business niet. Het is allemaal te complex geworden. En daarom gaan we tijdens de VERRIJKdag aan de handrem trekken. 

Geen gedoe en geen gezeik. Want doordenderen is makkelijk, dat doe je al een tijdje. Je business blijft altijd aandacht vragen en de to-do’s stoppen nooit. Deze dag staat in het teken van kwaliteit. Ik ga je laten zien hoe jij kan groeien zonder concessies te doen. Nooit meer onder je waarde leven, omdat jij het simpelweg waard bent om voor te leven. 

Het is tijd om weer op te laden. Je weer rijk te voelen. Niet morgen, of volgende maand. Nu.

Je leeft nu,
dus doe het nu.

Kijk eens terug naar het laatste kwartaal van je business. Was je dan vooral bezig met de dingen die er toe doen? Met dat wat echt belangrijk voor je is? Had je genoeg tijd voor jezelf, je gezondheid en je familie? Was er ruimschoots ontspanning, plezier en kon jij er helemaal zijn met je aandacht?

Of had de business vooral de hoofdfocus? Je besteedt er zoveel tijd en aandacht aan omdat het een middel is om rijk te leven. Maar wanneer komt dan het kantelpunt dat dit ook echt zo gaat voelen? Want daarom ben je ooit gaan ondernemen toch? Voor jouw vrijheid. Om te genieten van jouw rijkdom. Met iedereen die je lief is. Zo rijk voel jij je nu niet.

“Wacht niet om te dansen, wacht niet om te vallen, wacht niet tot secondes overgaan in een minuut. Want alles is nu”

Wat levert een VERRIJK dag je op?

Praktische
details

Praktische details

EXTRA BONUS

Claim je ticket vóór 1 september en ontvang een 1:1 call met Rien cadeau! Zo kun je alles wat je die dag ontdekt en geleerd hebt, nog eens met Rien bekijken en integreren in je leven en business.

Claim jouw ticket

€ 347,-

ex btw.

Dit is wat anderen zeggen

“Ik voelde na de dag een rust over me. Een gevoel van: "Alles is goed en ik hoef niet alle antwoorden nu te hebben." Heel waardevol zo'n dag. Ook het sparren met andere ondernemers die in hetzelfde schuitje zitten, of ze nu al 10 jaar ondernemen of nog maar 2…
- Joanne van der Lugt, stem- en presence coach -
"Ik heb onwijs genoten van deze dag! Wat een mooie verhalen, inzichten, opdrachten en mensen. Het voelde zo verbindend. De dag heeft mij energie, kracht en helderheid gegeven. Er was zoveel ruimte om te voelen en dat was precies wat ik nodig had. Voelen dat wat ik doe precies goed is. Ik sta te stuiteren nu, the day after!'
- Laura de Harder, leiderschapcoach -

Ik ben rien

Ik ben rien

In korte tijd stierven er twee mensen in mijn directe omgeving. Een jongen van 12 jaar en een baby van een paar weken. Mijn wereld stond stil. 

Ik ging nadenken over wat echt belangrijk is en hoe ik mijn leven en business wil invullen. Mijn conclusie? Ik wil helemaal in het nu leven, voor alles wat me waard is. 

Je leven verrijken, gaat over je leven versimpelen. Dat klinkt waarschijnlijk gek, want rijk associëren we vaak met meer. Terwijl ‘meer’ juist zorgt voor meer onrust, meer stress, meer gedoe. De VERRIJK dag organiseer ik zodat we juist alles terug kunnen brengen tot de essentie. Je business volgt hierin. Simpeler, beter en vooral rijker.

Want alles wat je hebt is nu en dit moment, krijg je nooit meer terug. 

 

Waarom zou je dit willen?

De VERRIJK dag - ingezoomd

Omdat er meerdere VERRIJK dagen per jaar zijn, is elke dag anders. Het volgende komt altijd terug en kun je verwachten:

1.

Je bent een ondernemer die het al te vaak druk heeft. Deze dag is het tegenovergestelde. Geen haast, geen overvol programma, geen nieuwe to-do-lijsten. Er is rust. Er is ruimte. En overvloed. Om je mee te nemen in deze staat van zijn, zal er aan het begin van de dag altijd ruimte zijn om te landen. Door middel van een meditatie, visualisatie of andere vorm van check-in.

2.

Normaal gesproken leid jij. Nu mag jij je laten leiden. Er wordt voor je gezorgd, van begin tot einde. Ik zorg dat het je aan niets ontbreekt. Er is onbeperkt en genoeg eten en drinken, de dag door. Ook zorg ik voor schrijfwaar e.d. In principe kun je met lege handen komen. Precies zoals jij je op dit moment voelt.

3.

Er is veel ruimte voor jou. Voor de stilte in jou. Verwacht veel tijd om met jezelf te zijn, te wandelen in de natuur en om na te denken (of dat juist tot rust te brengen). Deze dag is voor jou en mag je ervaren op jouw voorwaarden.

4.

Je staat in verbinding met mij en de groep. We zullen dus ook momenten hebben waar we met elkaar ervaren en verbinden, zodat wat in jou gevoeld mag worden nog meer de ruimte krijgt en andere ondernemers mogen leren van wat jij met je meebrengt.

5.

Er is altijd een fysiek element in de dag aanwezig. Een ijsbad, een bokssessie en/of yoga. Mentaal zal ik je uitdagen om voorbij al dat lawaai en ruis in je hoofd te gaan leven en fysiek zullen er opdrachten en activiteiten zijn die je helpen om meer in je lijf en bij je hart en emoties te komen.

Ervaar wat het voor jou betekent om je leven te verrijken.

zonder concessies,

nooit meer onder je waarde. 

Dit is wat anderen zeggen

'Tijdens één van de individuele opdrachten, stroomden de tranen over mijn wangen. Dat was even nodig. Deze dag was zoals elke keer heerlijk. Fijne mensen die met dezelfde dingen bezig zijn, lekker eten en Rien die met volle overgave en liefde een heel mooi programma neerzet en ruimte creëert, waar je gewoon even mag 'zijn'. Na zo'n dag voel ik me heel zelfverzekerd en vanuit daar kan ik de wereld aan.'
- Marie Maessen, voedingscoach -
'Deze daagen zijn echt een cadeautje voor mezelf. De vibe van de groep, de locatie, het programma. Precies wat ik nodig heb. Na een intens coachtraject met Rien, voelt de zo’n dag als een retraite. Ik heb echt rust mogen ontvangen en door de visualisatie een vrede ervaren waar ik het afgelopen jaar zo mee aan de slag ben geweest. Het is goed, ik voel me genoeg en geliefd.”
- Petra Veldhuis, systeemcoach en therapeut -

Investering

€ 347

ex btw.

FAQ

Datum, tijdstip en locatie van de eerstvolgende Verrijk dag?

De eerstvolgende Verrijk dag vindt plaats op vrijdag 29 september. Deze dag begint om 10:00 uur (inloop) en start officieel om 10:30 uur. De dag eindigt rond 16:00 uur. Daarna is er nog de mogelijkheid (gezellig!) om te borrelen. De locatie is altijd op inspirerende buitenplaats, De Hoorneboeg (nr. 5) in Hilversum.

Wat voor type ondernemers komen er op een Verrijk dag?

Over het algemeen komen er vooral coaches, therapeuten, trainers en adviseurs naar deze dagen. Dit zijn vooral zelfstandige ondernemers, of ondernemers met een BV. De ondernemers willen allemaal hun leven en business verrijken. Ze willen groeien en zien in dat dit vaak het beste kan door even te vertragen en te verstillen. Ondernemers van de Verrijk dagen komen dus echt voor zichzelf en zien de meerwaarde van connectie met andere ondernemers.

Ik loop al bij een andere coach / psycholoog. IS dit wel goed te combineren?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.
Wat kost deze dag en kan ik termijnen betalen?

Je investeert €347 voor de Verrijk dag. Dit kan niet in termijnen. Wist je dat je gratis toegang krijgt tot al mijn Verrijk dagen (ik organiseer er ongeveer 5 á 6 per jaar), wanneer je in mijn 1 op 1 traject stapt? Als je all-in wilt, raad ik je deze optie aan!

I’m in. LET’S DO IT!

investering: 347

ex btw.